Annonce
Ugeavisen Struer

Resenstad er en del af landsby-app

Nu er Resenstad også en del af Min Landsby-appen. Pressefoto
Struer Kommune har finansieret opstarten af Min Landsby-appen i Resenstad, efter at flere fra landsbyen er begyndt at bruge den.
Annonce

Resenstad: Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen, der står bag den lille virksomhed, Min Landsby, og kommer fra Fjaltring, gæstede Løvens Hule for over et år siden og fik både Jesper Buch og Peter Warnøe med ombord.

Mandag besøgte virksomheden Resenstad. Flere frivillige fra landsbyen er gået sammen om at bruge appen, Min Landsby, og den opstart har Struer Kommune finansieret.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Struer Kommune har et særligt fokus på, at skabe rammen om det gode liv for alle borgere i kommunen i byen såvel som i lokalområderne. Min Landsby-app er et super godt redskab og værktøj til at understøtte og synliggøre det gode liv i kommunens byer – store som små, siger Thomas Maroti Antunes, der er centerchef for Kultur, Fritid og Lokalområder.

Annonce

Fællesskab i fokus

Appen er ifølge virksomheden selv et redskab, der kan bruges til lokalt at holde styr på aftaler og møder ved hjælp af kalenderfunktionen men også til at synliggøre området og det gode liv.

Den sætter fokus på fællesskabet i landsbyer, bemærker Resenstads administrator på appen, Ronni Lund Christensen.

- Det er en sjov mulighed for at samarbejde på tværs af de forskellige foreninger plus at blive klogere på, hvad de forskellige foreninger har som formål og hvad de går og arrangerer, siger han.

302 landsbyer er med på appen, Min Landsby.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mange indbrud i varebiler

Ugeavisen Struer

Struer Fri Fagskole udvider

Annonce