Annonce
Ugeavisen Struer

Restaurant Limone får nye forpagtere - og udvider forretningen

Fra på fredag har Helle Johansen og Johnny Lorentsen to steder at drive: Den Glade Pingvin og Restaurant Limone. Arkivfoto
Det er to kendinge, der fra fredag overtager forpagtningen af Restaurant Limone i Apollon, og de har store planer med stedet
Annonce

Struer: I starten af maj var det slut med at få et måltid på Restaurant Limone inden en tur i biografen i Struer. Den daværende forpagter opsagde sit samarbejde med biografen med øjeblikkelig virkning, og søgningen efter en ny forpagter af biografrestauranten satte i gang.

Den søgning er nu slut. Fredag den 21. juni åbner Restaurant Limone igen - nu med Helle Johansen og Johnny Lorentsen som forpagtere. De to driver allerede Den Glade Pingvin sammen, og er således kendte i bybilledet.

- Der er et godt køkken på Limone, og jeg glæder mig til at kunne udfolde mig med mad ud af huset, sådan som jeg altid har villet. Køkkenet på Den Glade Pingvin er bare for lille, siger Helle Johansen.

Jeg glæder mig til at kunne udfolde mig med mad ud af huset, sådan som jeg altid har villet.

Helle Johansen, ny forpagter af Restaurant Limone

Annonce

Is i maven

Avisen snakker med Helle Johansen over mobil, for parret er lige nu på ferie, og de kommer først hjem få dage før åbningen af deres nye Restaurant Limone.

- Det gik lige pludselig stærkt, og ferien havde vi altså bestilt for længe siden, siger Helle Johansen.

De har dog is i maven. Indretningen af Restaurant Limone forbliver, som tidligere kunder husker den.

- Så det er egentlig mest det administrative, der skal på plads. Det praktiske skal vi nok få løst hurtigt, siger Helle Johansen.

Der har dog været tid til at lave menukortet om, som ikke vil bære præg af menukortet fra Den Glade Pingvin, siger Helle Johansen.

- Der kommer ingen pindebøf, som folk nok vil spørge efter. I stedet satser vi på burgere, steaks og tapas i hovedtræk.

Med et større køkken får Helle Johansen og Johnny Lorentsen nu mulighed for også at tilbyde mad ud af huset, og så er der en anden stor ændring på vej.

- Der er plads til at etablere et selskabslokale, så det får vi ordnet, så vi får mulighed for at tage selskaber ind engang i løbet af efteråret, siger Helle Johansen.

Det nye selskabslokale, der vil ligge i baglokalerne til restaurantbiografen, vil kunne rumme selskaber på op til omkring 60 personer, og der vil det naturligvis også være muligt at få mad fra Helle Johansens køkken.

- Og så bliver det muligt at leje det i et prisleje, hvor alle kan være med, forsikrer hun.

Med to etablissementer at drive må parret opdele deres tid lidt mere, end de hidtil har været vant til, selvom flere af de tidligere ansatte hos Restaurant Limone også vender tilbage til stedet.

Restaurant Limone har åbent fire dage om ugen, så Helle Johansen fortæller, at hun kommer til at tage teten der, mens Johnny Lorentsen primært kommer til at være på Den Glade Pingvin.

- Men der kan man selvfølgelig også stadig finde mig, siger Helle Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce