Annonce
Ugeavisen Struer

Søs Fenger Trio er klar til tæt møde med publikum i Struer

Man kan opleve Søs Fenger i Struer på scenen i Folkets Hus torsdag 6. februar. PR-foto
Den danske sangerind vil i Folkets Hus øse ud af sine mange snage - og oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde og kvinde med stort socialt engagement.
Annonce

Struer: Søs Fenger er kendt og elsket af mange danskere - og nu kan man opleve sangerinden på scenen i Folkets Hus torsdag 6. februar.

Søs har gennem de seneste mange år haft succes med at turnere både med band og som kvartet - men nu er hun på turné i trio-format.

Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Aftenerne udspiller sig i landets kulturhuse, musikforeninger, kirker, teatersale og koncertsale, og publikum møder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger.

Annonce

Hun har masser af historier

- Vi elsker det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum, fortæller Søs Fenger i en pressemeddelelse.

- Triokoncerterne er som regel med kontrabas og diverse strengeinstrumenter. De musikere, jeg bruger, kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder. Man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde, lyder det fra Fenger.

I Folkets Hus vil Søs Fenger øse ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - og om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet og musikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce