Annonce
Ugeavisen Struer

Se, hvilken herlig grund...

Bosætningskonsulenten i Struer Kommune, Sidsel Munkebo (i midten) ses her i snak med Peter Bodilsen og Michelle Vestergaard, som var klar til at give et bud på en af de 17 nye byggegrunde på bar mark syd for Kjelding Høj. Foto: Frede Stengaard.
Bosætningskonsulenten i Struer Kommune inviterede torsdag til "åben mark" med al den information, du kunne ønske dig, om mulighederne på ny udstykning på Kjelding Høj
Annonce

Struer: 8. oktober udløber fristen for at komme med bud på de første 17 byggegrunde, som Struer Kommune har gjort klar i direkte forlængelse af den eksisterende udstykning på Kjelding Høj.

Tiden var moden til en udvidelse.

Efter nogle år med en ret så begrænset efterspørgsel, er det i løbet af de seneste par år for alvor kommet gang i salget og byggeriet på Kjelding Høj, hvor der nu kun er tre ledige grunde til salg.

Nu gælder det så om at få gang i salget af de nye byggegrunde, og bosætningskonsulenten i Struer Kommune, Sidsel Munkebo, inviterede derfor på både kaffe og kage på Kjelding Høj sidst på eftermiddagen i torsdags.

Her var alle med interesse i de nye byggegrunde velkommen til at møde op og få mere information.

En byggesagsbehandler fra Struer Kommune stod klar til at forklare, hvad der ville være af betingelser for et byggeri, og et par af beboerne på Kjelding Høj havde også afsat tid til at fortælle mere om livet på både den nye udstykning. Men også i Struer sådan mere generelt, hvis der skulle dukke potentielle købere op, som kun havde et sporadisk kendskab til byen og hele egnen.

Dette er jo i bund og grund formålet med hele øvelsen.

Struer Kommune vil gerne trække potentielle købere ind over kommunegrænsen.

Annonce

Klar med et bud

Dette gik det så ikke helt så godt med under arrangementet torsdag eftermiddag.

Men der var da helt klart en interesse for den den nye udstykning.

Blandt andet fra Peter Bodilsen og Michelle Vestergaard, som bor i en lejlighed på hjørnet af Ringgade og Bredgade.Nu skal vi så bare beslutte os for, hvad vi vil afgive af bud og hvilken af de 17 grunde, det skal være,

Peter Bodilsen, Struer


- Det er fire år siden, vi flyttede til Struer. Jeg arbejder selv i Lemvig. Michelle arbejder i Sunds, og så var det på en eller anden måde bare helt oplagt at flytte til Struer, fortalte Peter Bodilsen, da han havde fået svar på alt, hvad han havde af spørgsmål til byggesagsbehandleren Eirikur Yngvason fra Struer Kommune.

- Nu skal vi så bare beslutte os for, hvad vi vil afgive af bud og hvilken af de 17 grunde, det skal være, mente han i fuld enighed med Michelle Vestergaard, som blandt andet spurgte byggesagsbehandleren fra Struer Kommune, om man måtte afgive bud på flere af grundene.

Dette kunne så ikke umiddelbart anbefales, da der var tale om et bindende bud, og byggesagsbehandleren henviste derfor til kommunes jurist for en nærmere afklaring af kommunens betingelser.

Men dette var detaljer.

Annonce

Andre til at bygge

Peter Bodilsen var klar til at gå skridtet videre og finde ud af, hvem der så skal bygge huset for dem, når grunden er købt.

- Jeg er uddannet tømrer og kunne i princippet godt selv gøre det meste, men jeg ved så også, at det ville være et fuldstændig håbløst projekt. Jeg vil ikke komme hjem fra arbejde og så knokle videre. Det ville jo blive på et hus, der bare aldrig blev færdig. Det har jeg set alt for mange eksempler på, konstaterede han.

Nu vil det så vise sig, hvad udfaldet bliver på deres bestræbelser.

8. oktober skal de have indsendt deres bud, og med en mindstepris på 467,17 kroner per kvadratmeter, vil mindsteprisen på en 1000 kvadratmeter stor grund være 585.095 kroner.

Dette er nogenlunde på niveau med priserne på de to udstykninger ved Halgård i Holstebro Kommune og en smule lavere end på udstykninger i både Hornshøj og Mejdal.

- Det er simpelthen kostprisen.  Det er prisen for en byggemodning på arealet, forklarede Hanna Mikkelsen, som er ingeniør ved Struer Kommune.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce