Annonce
Ugeavisen Struer

Sejlklub satser stadig på VM i Struer til sommer

Planen er fortsat, at VM for H-bådsklassen afholdes i farvandet ud for Struer fra den 9. til den 14. august 2021. Pressebillede
Struer Sejlklub har nu nedsat en corona-taskforce, der skal undersøge, hvordan der kan sikres en forsvarlig afvikling af verdensmesterskaberne til sommer.
Annonce

Struer: Mens mange arrangører i området i øjeblikket har travlt med at aflyse begivenheder, der meget snart finder sted, har andre fokus på arrangementer længere fremme i kalenderen.

En af de arrangører er Struer Sejlklub, som nu har nedsat en corona-taskforce, der skal sikre, at VM-stævnet for H-bådsklassen til august afholdes på forsvarlig vis.

Det oplyser sejlklubben i en pressemeddelelse.


Vi har et fortrinligt samarbejde med myndighederne og tror, det kan skabe en succesfuld afvikling af VM i coronaens skygge.

Otto G. Jensen, stævneleder


Med over 200 elitesejlere fra det meste af verden og et stort publikum, der følger sejladserne, bliver verdensmesterskaberne nemlig en af næste års helt store sportslige begivenheder i regionen.

Arrangørerne har derfor nøgternt måttet vurdere Covid-19-smitterisikoen. I den forbindelse har de valgt at indgå i et samarbejde med lokale og regionale myndigheder.

Annonce

Alle scenarier tænkes igennem

- Vi ved, at der er vacciner på vej. Men vi ved ikke, hvordan pandemien udvikler sig. Af gode grunde ved vi heller ikke, om der er restriktioner i Danmark, når vi afvikler stævnet. Med så stort et arrangement vil vi dog gerne gardere os bedst muligt, fortæller VM-stævneleder Otto G. Jensen.

Allerede nu arbejdes der på en såkaldt corona-protokol, som i detaljer beskriver de elementer i begivenheden, der kan udgøre en sundhedsmæssig risiko.

- Der bliver taget højde for alle scenarier, så vi skaber den fornødne sikkerhed, siger Otto G. Jensen og tilføjer:

- Vi har et fortrinligt samarbejde med myndighederne og tror, det kan skabe en succesfuld afvikling af VM i coronaens skygge.

VM-deltagerne kommer blandt andet fra lande som Danmark, Sverige, Tyskland, Finland og Italien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce