Annonce
Ugeavisen Struer

Seks spændende kunstnere på Mississippi

Et eksempel på Kitt Buchs malekunst. Pressebillede

For femte sæson i træk byder Mississippi på forårsudstilling. Nye initiver er også sat i søen.

Annonce

Thyholm: Ét af de sikre tegn på forår er, når Mississippi i Hvidbjerg slår dørene op til den første udstilling i et nyt år. Det sker lørdag 2. marts kl. 14 med fernisering. Udstillingen kan ses til søndag 31. marts.

Det er femte sæson, Mississippi tager hul på. På årets første udstilling er der seks kunstnere på programmet. De er hentet både i Sønderjylland, København, Fyn, Østjylland og Vestjylland.

Som noget nyt, vil der i år, være en løbende digital udstilling af værker fra Statens Museum for Kunst. Museet har stillet over 10.000 værker til rådighed digitalt. Det vil være et udsnit af disse billeder, der vil blive vist med en løbende udskiftning.

Mississippi er ikke bare kunst, men også kultur, så stedet har indledt et samarbejde med "Fonden til Demokratisk Debat" med et demokratirum, hvor man får mulighed for at følge med i de mange forslag, der bliver stillet på borgerforslag.dk.

Ved hver fernisering, vil en af forslagsstillerne på borgerforslag.dk komme og argumentere for sit forslag. Der er også planen af "Fonden til Demokratisk Debat" skal stå for nogle arrangementer i løbet af året.

- Kunsten er dog stadig det vigtigste, siger formanden for Mississippi, Bruno Nordensgaard og fortsætter:

Derfor har vi også i år gjort meget for at få et alsidigt udstillingsprogram.

De udstillende kunstnere ved årets første udstilling er billedkunstnerne Kitt Buch, Helle Hee Degaardt, Ashte Faieq og Kirsten Fyhn, fotograf Kirsten Trebbien samt papirkunstnerren Susanne Mechlenborg.

I hele udstillingsperioden har Mississippi åben fredag, lørdag og søndag kl. 13.30-17.00, samt alle dagene i påsken.

Kirsten Fyhn udstiller en række malerier på forårsudstillingen. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce