Annonce
Ugeavisen Struer

Silas Holst danser i Struer

Silas Holst ses her sammen med Amalie Dollerup til prøverne på Saturday Night Fever. Silas Holst kan opleves i Struer Energi Park lørdag den 4. januar. Arkivfoto: Axel Schütt
Det sker lørdag den 4. januar, hvor Vild med Dans-vinderen er instruktør for en aften med Nytårsdans
Annonce

STRUER: Danseskolen Rhythm Nation – Struer har gjort noget af et scoop, idet danseskolen sammen med Struer Energi Park afholder Nytårsdans med Silas Holst som danseinstruktør.

Silas Holst har jo netop vundet Vild med Dans sammen med Jakob Fauerby og er desuden aktuel i flere forestillinger i disse måneder.

Nytårsdans er for alle, der har lyst til at danse med til Grease og Dirty Dancing, som Silas Holst har været musicalstjerne i. Det bliver en aften med sved på panden og ikke mindst, lækker dans. Eneste forudsætning for at deltage er, at du har lyst til at have det sjovt, danse, grine og svede i denne time med nemme trin til god musik. Det er absolut en aften for alle - uanset alder, køn og størrelse.

Danseskolen Rhythm Nation – Struer var så heldige at få lov til at være værter ved arrangementet, som er et af mange, men det eneste af sin art, der afholdes i Vestjylland.

Billetsalget er allerede godt i gang, og der sælges 200 billetter.

Arrangementet finder sted lørdag den 4. januar og starter kl. 18.30 og forventes afsluttet ved 21.30-tiden.

Man kan læse mere om dette arrangement ved at finde Rhythm Nation – Struer på de sociale medier.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce