Annonce
Ugeavisen Struer

Silo-arrangement rykker ud til kanten

Området ved den gamle silo bliver forvandlet til et mindre koncertområde for en aften med scene og bar. Arkivfoto: Morten Stricker
En ny placering og en aflysning lige op til det hele går løs til stort arrangement ved siloen på fredag
Annonce

Struer: Når Struer Bibliotek og Sporet7600 fredag eftermiddag og aften inviterer byens unge og andre interesserede til koncerter, artist-talk og meget andet på havnen ved den gamle silo, bliver det med et lidt anderledes program end først forventet.

Bandet Luna Lux, der skulle have optrådt fra 16.45 til 17.15, er af personlige årsager blevet forhindret i at komme.

- Og det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men vi har allerede fundet en erstatning, fortæller Claus Søndergaard Petersen, der er projektmedarbejder hos kultur og fritid i Struer Kommune.

Denne erstatning er bandet Patina. Svendborg-bandet, der består af de tre trommeslagere Søren Bastrup Bojsen, Gregers Møller Jensen og Mads Skov Hansen, vandt i 2019 KarriereKanonen og blev efterfølgende P3's Uundgåelige med nummeret "Flammer Rammer".

Siden da har de haft travlt med at turnere rundt med Alphabeat, og i februar blev de nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld.

Annonce

Rykker udenfor

Derudover er det blevet besluttet, at arrangementet rykker lige udenfor døren.

- Et band som Patina passer bedre udenfor, og ifølge DMI skulle vejret holde, så vi skal ud og nyde noget sensommer, siger Claus Søndergaard Petersen.

De har fået tilladelse fra Struer Havn til at spærre kajen af og sætte en scene op lige ved kajkanten.

- Så kan man sidde foran siloen så tæt på vandet, som man overhovedet kan, og kigge udover vandet og byen, siger Claus Søndergaard Petersen.

Arrangementet fredag er første trin i kommunens nye ungeindsats, der blandt andet involverer et ungehus i en gammel togvogn, og til arrangementet her har de unge også selv været involveret.

Det er FGU-elever, der har bygget møblerne samt den bar, hvorfra der kan købes øl og sodavand.

- Så de unge er allerede involveret i at skabe ting, siger Claus Søndergaard Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce