Annonce
Ugeavisen Struer

Skøjtedronning med kabelerfaring

Bonnie Kristensen Yde, der er kendt fra Cable Fun-banen i Struer Havn, skal stå for udlejningen af skøjter ved den kommende skøjtebane på T.W. Jensens Plads. Foto: Steffan Skov
Bonnie Kristensen Yde skifter skifter wakeboards og vandski ud med skøjter og bliver skøjtebanens ansigt til december
Annonce

Struer: I sommerhalvåret styrer hun Cable Fun-banen i havnen i Struer, og til december trækker Bonnie Kristensen Yde så i dynejakken, når hun skal stå for udlejningen af skøjter ved den nye skøjtebane på T.W. Jensens Plads.

Struer Kommune har brugt 1,8 millioner kroner på banen, der bliver tæt ved 440 kvadratmeter stor. Banen bliver bygget sådan, at der blandt andet kan skøjtes rundt om de karakteristiske betonbænke på den nye plads. Kommunen har også købt skøjter, og det er blandt andet udlejningen af dem, som Bonnie Kristensen Yde skal stå for.

Det lokale engagement går videre. Conforma har således designet de to huse, der skal huse udlejning af skøjterne og en café. Husene beklædes med et gennemsigtigt plastmateriale, og vil nærmest ligne isblokke på pladsen i dagslys.  I mørket er der lys i husene, der på den måde også kan virke som skulpturer.

Husene er mobile, og det er meningen at de også skal bruges i andre sammenhænge end ved skøjtebanen.

Annonce

Glid med støtte

Den eneste medspiller, som kommunen ikke kan tage i ed er vejret. Der skal dog være over 10 graders varme, før isen er for blød til at kunne bære skøjter.

Prisen for at leje et par klinger bliver 35 kroner, og kan lave figurer og spring på skøjterne lige så længe man har lyst og ikke alt for mange blå mærker. Det bliver også muligt at leje en figur, der vil virke lidt som et par støttehjul på en barnecykel. Med andre ord: Hjælpe den knapt så erfarne skøjteløber med at holde balancen.

Børn under 12 år skal være ifølge med en voksen ved banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce