Annonce
Ugeavisen Struer

Skal de vinde? Humlum nomineret til Danmarks bedste campingplads

Rikke og Lasse Lützen-Laursen håber, at det bliver i år, at Humlum Fiskerleje & Camping vinder prisen som Danmarks, eller i hvert fald Vestjyllands, bedste campingplads. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Humlum: Humlum Fiskerleje & Camping er blevet nomineret til at være Danmarks bedste campingplads. Det er hjemmesiden opdagdanmark.dk, der uddeler nomineringerne, der kommer fra brugere af de danske campingpladser selv.

- Det er da fedt, siger Lasse Lützen-Laursen, der sammen med sin kone Rikke er indehavere af campingpladsen i Humlum.

De har været nomineret før, faktisk to gange, men endnu ikke vundet den helt store pris.

- I 2018 blev vi nummer fire i Vestjylland. Det, synes vi, er meget godt klaret. Men det kunne da også være rart med en førsteplads, siger Lasse Lützen-Laursen.

I 2019 blev Humlum Fiskerleje & Camping nummer fem i Vestjylland. Udover æren vinder den campingplads, der får flest stemmer hos opdagdanmark.dk, et diplom og formentlig blæreretten det næste års tid. Lasse Lützen-Laursen ved ikke, hvem det er, der har nomineret campingpladsen.

- Man udfylder bare en formular, så det er svært at sige. Men der er mange nominerede, siger han.


I 2018 blev vi nummer fire i Vestjylland. Det, synes vi, er meget godt klaret. Men det kunne da også være rart med en førsteplads

Lasse Lützen-Laursen, Humlum Fiskerleje & Camping


Frem til 13. august kan man stemme om den campingplads, man nu synes skal vinde. Da Dagbladet talte med Humlum Fiskerleje & Camping torsdag eftermiddag, havde de fået 27 stemmer allerede. Afstemningen startede torsdag klokken 12.

Annonce

God sæson

På campingpladsens Facebookside, hvor de selv annoncerede nomineringen, kan man se, at mange i hvert fald har intentioner om at stemme på dem udfra de mange positive tilkendegivelser, opslaget har fået.

Og Humlum Fiskerleje & Camping har da også godt gang i biksen, med mange bookinger og mange gæster. Et af de nyere tiltag i år var kæmpeisen, Isbjerget, en 7000 kalorier stor isbombe med 3,5 kilo iskugler (eller 30 stk.), seks flødeboller, softice og guf på toppen.

Da den først blev delt på sociale medier med udfordringen om, hvorvidt man ene mand kunne spise hele bjerget, gik det stærkt. Og det viser sig, at det er der nogen, der kan.

- Der er kun omkring 15, der har prøvet at spise den selv, siger Lasse Lützen-Laursen.

- Ud af dem har der været fem, der kunne spise op.

Imens han fortæller om det, kryber stemmetallet op på 28.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce