Annonce
Ugeavisen Struer

Skriv et kærlighedsbrev i Struer - og brænd det

Du kan selv få lov at være deltager i den udstilling om kærlighedsbreve, der kommer til havnen i Struer næste forår. Arkivfoto: Morten Stricker
Ny vandreudstilling, der kommer til havnen i Struer næste år, sætter fokus på det flygtige kærlighedsbrev.
Annonce

Struer: I foråret 2020 vil man kunne se udstillingen "Brændende Kærlighedsbreve" på skonnerten Linden på havnen i Struer. På Linden er lasten fuld af autentiske kærlighedsbreve fra svundne tider, og skonnerten sejler rundt fra havn til havn i de danske kystbyer og viser utallige kærlighedsbreve, der rummer både lykkelige og ulykkelige historier.

Struer Kommune selv kommer også til at deltage i udstillingen. Det blev besluttet onsdag i et møde i kultur- og fritidsudvalget.

- Det er en god mulighed for Struer, siger udvalgsformand Lars Møller Pedersen (A).

- Det er et spændende og anderledes kunstprojekt, der bevæger sig fra havn til havn og noget, hvor lokalbefolkningen vil blive involveret. De kan godt finde på at inddrage lokale kunstnere, teaterfolk, forfattere og så videre i projektet.

Det er en god mulighed for Struer.

Lars Møller Pedersen (A), formand for kultur- og fritidsudvalget i Struer

Annonce

Skriv selv

Kunstneren Natascha Thiara Rydvald står bag "Brændende Kærlighedsbreve". De håndskrevne breve er udvalgt af hende med det formål at skabe genkendelse, inspiration og stof til eftertanke. Om bord på Linden kan borgere i Struer også selv deltage i kunstprojektet, da det vil være muligt at skrive og brænde kærlighedsbreve.

Om aftenen vil der være foredrag, samtaler og performances lavet af lokale kunstnere, hvor fokus vil ligge på kærlighedshistorier fra nærområdet. Kultur- og Fritidsudvalget i Struer Kommune har bevilget 60.000 kr. til kunstudstillingen fra udisponerede puljemidler fra tidligere år.

- For de penge får vi et nyt og anderledes kunstprojekt, der kan være med til at skabe dialog og refleksion over emnet, siger Lars Møller Pedersen.

"Brændende Kærlighedsbreve" kommer til Struer i foråret 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce