Annonce
Ugeavisen Struer

Sognehøjskole klar med foredragsrækker i det nye år

Folderen med programmet for hele året 2021 er lagt frem på biblioteker og kulturinstitutioner i området, oplyser sognehøjskolen. Foto: Gimsing Sognehøjskole
Annonce

Struer: Gimsing Sognehøjskole har udgivet programmet for 2021 og inviterer fra mandag den 4. januar til litteraturforedrag.

Det oplyser sognehøjskolen i en pressemeddelelse.

Som sædvanligt er der planlagt både en litteraturserie og en serie med overskriften, "Menneskelivet". De holdes på skift hver mandag formiddag, hvor litteraturforedrag foregår i Folkets Hus, mens serien om menneskelivet afholdes i Menighedshuset på Hjermvej.

I litteraturserien kan man møde kendte og populære forfattere, der i deres værker har forholdt sig til emnet, "Barndom".  Sognehøjskolen har til "Menneskelivsserien" inviteret kendte eksperter og debattører, der alle har budskaber om emnet, FNs 17 verdensmål.

For at kunne tilgodese flest mulige af de mange interesserede deltagere holdes litteraturforedragene i Folkets Hus, hvor der med de nugældende Covid-19-forholdsregler må sidde dobbelt så mange som i Menighedshuset.

Sognehøjskolen vil naturligvis følge og overholde, alle de regler, der gælder på det aktuelle tidspunkt.

Læs mere om tilmelding på sognehøjskolens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce