Annonce
Ugeavisen Struer

Spiseklubben fra Café KC flytter til Restaurant Ved Fjorden i Struer

Kirstines Spiseklub er hverdagshygge til spotpris på Restaurant Ved Fjorden. Foto: Søren Palmelund
Annonce

Struer: Restauratør Kirstine Christensen, der har arrangeret en spiseklub på Café KC i Østergade, flytter i forbindelse med salget af cafeen spiseklubben til sin restaurant, Restaurant Ved Fjorden.

- Idéen med at kalde det for en "spiseklub" er, at jeg håber på, at nogle venner vil gå sammen ud at spise. Ikke fordi det skal være fint og fornemt. Men for at hygge sig et par timer over veltillavet mad. Præcist som man ville gøre derhjemme, bare uden selv at skulle stå i køkkenet og ta’ opvasken, forklarer Kirstine Christensen.

Konceptet er forholdsvis enkelt. Det bliver én aften om måneden, et fast tidspunkt, og der vil kun være én menu. Til gengæld bliver det til en skarp pris med forret og hovedret. Der kan tilkøbes vin, kaffe og dessert.

- Det vil primært være retter fra middelhavskøkkenet. Det er ikke et køkken, der er så godt repræsenteret her i byen, hvis man ser bort fra pizzeriaerne, og jeg elsker selv rustikke retter fra Frankrig, Italien, Spanien og Grækenland, siger Kirstine Christensen.

Det er Kirstine Christensen, der selv vil stå i køkkenet på spiseklub-aftenerne, og der vil være et begrænset antal pladser, som skal bookes på forhånd. Næste spiseklub-aften er onsdag 9. oktober kl. 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce