Annonce
Ugeavisen Struer

Sportsdykkere slår Katten af Tønden

Medlemmer fra Blæksprutten vil igen i år slå Katten af Tønden i havnebassin'et i Struer Havn - uanset vind og vejr. Arkivfoto A.P. Christensen
Det er medlemmer fra Blæksprutten i Struer, der igen i år kaster sig i havnen til fastelavns-traditionen
Annonce

STRUER: Uanset vind og vejr kan man lørdag den 22. februar opleve sportsdykkerne fra Blæksprutten i Struer i gågaderne og i havnebassin'et ved Restaurant Værket.

Og det er efterhånden en fast tradition, at sportsdykkerne slår Katten af Tønden på en alternativ måde, og det plejer at være et tilløbsstykke med mange tilskuere på havnekanten.

Blækspruttens medlemmer starter seancen med et optog gennem Vestergade og Østergade med deres specielle gummibåd. Dykkerne er naturligvis klædt ud til lejligheden, og i år er der endda monteret en fastelavnstønde på gummibåden, så alle interesserede har mulighed for at forsøge at slå tønden til pindebrænde undervejs i optoget - og der er desuden slikposer til børnene undervejs.

Selve tøndeslagningen foregår ud fra Restaurant Værket - og fra kajkanten kan man så følge anstrengelserne, når dykkerne forsøger at ramme plet i det våde element.

Arrangementet starter kl. 11.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce