Annonce
Ugeavisen Struer

Støt socialt udsatte familier i julen

Røde Kors i Struer er i fuld gang med at samle ind til den årlige julehjælp, der i år vil bestå af gavekort. Arkivfoto
"Giv en god jul til familier, der ikke har råd". Det er temaet på den julehjælp, som Røde Kors i Struer i år har sat i gang. Julekurverne er sløjfet, og i stedet består hjælpen udelukkende af gavekort.
Annonce

Struer: I øjeblikket er Røde Kors i Struer i fuld gang med at samle ind til den årlige julehjælp, som går til socialt udsatte familier i Struer Kommune.

I år gennemfører hjælpeorganisationen dog ikke et samarbejde med Meny, hvor kunder kan donere varer til julekurve. Det skyldes risikoen for corona-smitte, oplyser Røde Kors i en pressemeddelelse.


Er du blandt de familier, der er socialt og økonomisk sårbare, kan du søge om julehjælp ved at udfylde et ansøgningsskema via et link på hjemmesiden, struerfrivilligcenter.dk.

Leif Kristensen, Røde Kors i Struer


I stedet består julehjælpen i år udelukkende af gavekort.

- Du kan i stedet for varer indbetale et beløb på for eksempel 100 kroner, 50 kroner, eller hvad du ellers ønsker at give på MobilePay nummeret, 23789, med mærket julehjælp, siger Leif Kristensen fra den lokale Røde Kors-afdeling.

Det samlede beløb vil blive omsat til Meny-gavekort sammen med bidrag fra Meny på 4.200 kroner og et bidrag fra Røde Kors i Struer på 30.000 kroner.

Annonce

Hjalp 120 familier sidst

Udover donationer fra andre organisationer, som sidste år var på omkring 20.000 kroner, bidrog Røde Kors dengang med i alt små 100.000 kroner.

Det betød, at der sidste år blev uddelt julehjælp til over 120 familier - hovedsageligt børnefamilier.

Røde Kors i Struer forventer, at julehjælpen vil være på samme niveau i år, lyder det i meddelelsen.

- Er du blandt de familier, der er socialt og økonomisk sårbare, kan du søge om julehjælp ved at udfylde et ansøgningsskema via et link på hjemmesiden, struerfrivilligcenter.dk, siger Leif Kristensen.

Ansøgningsfristen er senest søndag den 6. december, men Røde Kors forbeholder sig retten til at lukke for ansøgninger inden fristen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce