Annonce
Ugeavisen Struer

Stig Rossen besøger atter Midtpunktet Thyholm

Her er det hold man kan opleve: Stig Rossen, Peter Bødker: Kapelmester, keyboard, akustisk guitar og kor, spillede med Bamse i 15 år Frank Thøgersen: Trommer og kor (spiller også i Kandis) - spillede med Bamse i 15 år. Anders Lampe: Elguitar Spillede med Bamse i 6 år. PR-foto
Man kan opleve en akustisk intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene og Stig Rossen har "vennerne" fra Bamses gamle orkester med.
Annonce

Thyholm: Bandet Stig & Vennerne gæster lørdag d. 17. okt 2020 Midtpunktet Thyholm. Det sker med deres akustiske setup, hvor de på smukkeste vis hylder Flemming Bamse Jørgensen og hans fantastiske sange, lyder det i en pressemeddelelse fra Midtpunktet Thyholm. - I februar 2019 besøgte Stig Rossen sidst Midtpunktet med hans fantastiske hyldest til John Mogensen. Det blev en helt uforglemmelig aften i Midtpunktets koncertsal. Denne gang tager han Flemming Bamse Jørgensens tidligere legekammerater (vennerne) med når der skal skråles igennem på sange som Vimmersvej, Hvorfor går Louise til bal, I en lille båd med flere. Stig Rossen har i en årrække turneret rundt med Flemming Bamses tidligere orkester, og nu lægger de endelig vejen forbi Thyholm. - Stig var helt fantastisk sidst han gæstede Midtpunktet med sit John Mogensen show. Folk var helt oppe at køre. Faktisk måtte de på scenen en ekstra gang mere end planlagt og spillede derfor dobbelt ekstranummer. Jeg håber Thyholmerne tager lige så godt imod Stig denne gang, når han kommer med de originale "venner". Vi glæder os i hvert fald til at tage imod dem i Midtpunktet, siger Kristian Hedegaard, centerleder.

Annonce

Stig & vennerne akustisk

I kølvandet på den store succes med Stig & Vennerne besluttede de tre medlemmer af Bamses Venner, som spillede sammen med Flemming 'Bamse' Jørgensen op til hans alt for tidlige død i 2011, sig for at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene. Publikum får en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere. De små historier og anekdoter gør at man synes, man kommer til at kende personen Flemming 'Bamse' Jørgensen lidt bedre. Billetsalget til Stig & vennerne starter 8. november kl. 10.00 på Midtpunktets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce