Annonce
Ugeavisen Struer

Stor donation reddede julehjælpen i Struer Kirke

Det var Palle Bruun Nielsen (til venstre) fra Gråbøl-Fonden, der overrakte donationen på 35.000 kroner til sognepræst Peter Krabbe-Larsen. Foto: Struer Kirke
I et år, hvor der har været færre donationer til julehjælpen end normalt på grund af corona, faldt en donation fra Gråbøl-Fonden til Struer Kirke på et tørt sted
Annonce

Struer: 58 familier og 20 enlige levede op til kravene for at kunne modtage julehjælp i Struer Kirke, og uanset hvad, ville de alle have fået hjælpen, forsikrer sognepræst Peter Krabbe-Larsen.

Men der har været færre donationer til kirkens julehjælp, der i år består af gavekort til mad samt gavekort til legetøj til børnene på grund af corona, der også har tæret på mange af de forretninger og foreninger, der normalt plejer at give til formålet. Men i sidste øjeblik, som var det et ægte julemirakel, valgte Gråbøl-Fonden at donere 35.000 kroner til Struer Kirkes julehjælp.

- Så i alt kom vi op på 90.000 kroner, som vi kunne dele ud blandt de 58 familier og 20 enlige, der havde søgt. Det er ret fantastisk, siger Peter Krabbe-Larsen.

Annonce

Fornemt

Julehjælpen er allerede blevet delt ud. Også Lions Club donerede, ligesom flere private havde givet penge for, at mindre bemidlede kunne holde en god jul med deres kære. Også en 7.-klasse fra Limfjordsskolen havde fundet julestemningen og samfundssindet frem og gav klassekassens indhold til julehjælpen.


Det er vi rigtig taknemmelige for, for så kan vi fortsætte med at dele ud

Peter Krabbe-Larsen, sognepræst, Struer Kirke


- Det, synes jeg, godt nok er fornemt, at de tænker, at der kan være familier, der har mere brug for det end andre, det synes jeg er flot, siger Peter Krabbe-Larsen.

De ekstra donationer betyder, at julehjælpen kommer til at løbe rundt for Struer Kirke i år, så der også i fremtiden er en god bund, så flere kan få hjælp.

- Det er vi rigtig taknemmelige for, for så kan vi fortsætte med at dele ud, og der bliver også mulighed for at søge hjælp til andre formål uden for julen, siger Peter Krabbe-Larsen.

Der var en lille stigning i antallet af ansøgninger til julehjælpen fra Struer Kirke i år, men ikke meget, afslutter sognepræsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce