Annonce
Ugeavisen Struer

Stort rykind i den nye SuperBrugsen

Uddeler Kenneth Præstekjær klipper det orange bånd over og åbner officielt den nye SuperBrugsen. Foto: Allan Damgaard
Annonce

Struer: Torsdag morgen markerede SuperBrugsen i Struer skiftet fra Kvickly til SuperBrugsen.

Det skete med indledningen på en stor åbningsfest, og det blev noget af et tilløbsstykke med mange kunder i butikken og deltagelse af stort set alle medarbejdere.

Den røde løber var rullet ud, og der var gratis rundstykke og kaffe til de morgenfriske kunder. Kl. 8 stod uddeler Kenneth Præstekjær klar med saksen til at klippe det orange bånd over, og så kunne kunderne ellers strømme ind i butikken og forsyne sig med nogle af åbningsfestens mange gode tilbud.

Der var en flaske rødvin til de første 100 kunder igennem kasseapparaterne, og med alle fire kasser åbne gik der formentlig ikke lang tid, inden de 100 flasker var sluppet op.

Varehuset i centrum af Struer går fra at være en af landets mindste Kvickly'er til at være en af de største SuperBrugsen'er. Forvandlingen er sket hen over efteråret, og Kenneth Præstekjær roste medarbejderne for at have ydet en stor indsats i forbindelse med de omfattende forandringer i butikken.

Åbningsfesten fortsætter fredag og lørdag, og lørdag formiddag er der blandt andet mulighed for at få en autograf af Struers boksedronning, Dina Thorslund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce