Annonce
Ugeavisen Struer

Struer Energi Park inviterer til gratis Bamses Venner-koncert

Her skal der være fest til oktober, lyder det fra centerchef Peder Pedersen. Foto: Morten Stricker
Hula Hula hedder tribute bandet, som til efteråret kommer til Struer for at give koncert
Annonce

Struer: Lørdag den 3. oktober bliver lidt af en festdag, hvis man spørger centerchef i Struer Energi Park, Peder Pedersen.

Her er det nemlig lykkedes at stable en gratis koncert med Hula Hula, der på plakaten beskrives som "Danmarks fedeste tribute band til Bamses Venner", på benene.

- Jeg har hele tiden under coronaen, hvor alt jo har været lukket, godt kunnet tænke mig at holde en gratis koncert for hele byen, når det var muligt, fortæller Peder Pedersen.

Muligheden er opstået, fordi bandet laver koncerten til en coronapris, som centerchefen udtrykker det, og fordi SuperBrugsen Struer og Bjerrum Biler er gået med som sponsorer.

- Vi laver det sammen, siger Peder Pedersen, som i alt har 250 billetter til koncerten til salg.

Eller rettere sagt til elektronisk afhentning på Struer Energi Parks webshop.

Annonce

En hyggeaften

- Det er gratis, og man kan hente fire billetter (pr. mand, red.), lyder det fra Peder Pedersen, som gør opmærksom på, at man ikke kan komme i selve energiparken og hente dem.

- Det er ligeså meget i respekt for corona-retningslinjerne, for så har jeg mulighed for at sende besked ud til folk, hvis der skulle være et coronatilfælde herinde, siger han.Det har været vigtigt for mig, at det er gratis, for vi vil gerne have nogle mennesker herind og skabe noget glæde i byen.

Peder Pedersen, centerchef, Struer Energi Park


Koncerten bliver selvfølgelig afholdt efter gældende retningslinjer, så der er tale om et siddende arrangement, fortæller Peder Pedersen:

- Det vil være en syng-sammen koncert, en hyggeaften, og det har været vigtigt for mig, at det er gratis, for vi vil gerne have nogle mennesker herind og skabe noget glæde i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce