Annonce
Ugeavisen Struer

Struer er et fantastisk dejligt sted

Helle Pedersen har fundet sig rigtig godt til rette i Struer. Foto: Anders Trærup
Sådan lyder det fra Helle Pedersen og Robin Hansen, der har flyttet deres virksomhed fra Silkeborg til Businesspark Struer
Annonce

STRUER: I starten af januar i år rykkede en ny virksomhed ind i Businesspark Struer - eller rettere sagt to nye virksomheder med samme ejere. Det er Robin Hansen og Helle Pedersen, der står bag virksomhederne H-Entreprise og H.C. Andersen's Vin & Gaver, men parret ejer desuden et par ejendomme i Gadbjerg ved Jelling, som er renoveret og lejes ud.

- Entreprenørvirksomheden har fortsat udgangspunkt i det østjyske, men vi løser arbejdsopgaver over hele landet, fortæller Helle Pedersen, der også privat danner par med Robin Hansen.

Parret ejer et sommerhus i Toftum Bjerge, hvor de tit opholder sig, selv om privatadressen er i Gadbjerg. Og med lokaler i Businesspark Struer er det slet ikke utænkeligt, at Helle og Robin med tiden flytter permanent til Struer-egnen.

- Det er da et fantastisk godt sted - både at drive virksomhed og at bosætte sig, lyder det med overbevisning fra Helle.

Det er entreprenørvirksomheden, der gav inspiration og startskuddet til H.C. Andersen's Vin & Gaver.

- Vi er begge to meget interesseret i specielt vin, og hvert år til jul er det jo helt almindeligt at give vingaver til forretningsforbindelser. Så vi tænkte, at det kunne vi da også tilbyde andre virksomheder, fortæller Helle Pedersen.

Navnet på den del af virksomheden relaterer til parrets tidligere bopæl på H.C. Andersens Vej i Silkeborg.

- Her havde vi en stor dobbeltgarage, der var velegnet til at lave om til en lille vinbutik, og sådan startede det, siger Helle Pedersen.

Hun har opbygget et godt netværk af erhvervskunder, og selvfølgelig skulle navnet bibeholdes efter flytningen til Businesspark Struer.

- Der er mange kunder fra Østjylland, men efterhånden finder flere og flere ud af, at vi også findes i Struer. Jeg lægger stor vægt på, at vingaverne med specialiteter giver en god smagsoplevelse, siger Helle Pedersen.

Fællesskabet i Businesspark Struer betyder også meget for Robin og Helle.

- Vi er faldet rigtig godt til og har meget udbytte af at være i dette erhvervs-fællesskab, lyder meldingen.

Vingaver er altid populære - også ved juletid som firmagaver. Foto: Anders Trærup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce