Annonce
Ugeavisen Struer

Struer er næsten en smittefri ø

Den seneste uge er der ikke fundet nye tilfælde af Covid-19 smitte i Struer Kommune. Foto: Mads Dalegaard
Kommunen er gået fra rød og "bekymrende" for en uge siden til i dag at være én af kun fem kommuner i landet uden nye Covid-19-smittede det seneste døgn
Annonce

Struer: Struer Kommune er efter at det seneste døgns tal fra Statens Serum Institut (SSI) for nye Covid 19-smittede blevet medlem af en lille håndfuld danske kommuner, hvor der ikke er registreret nye smittede.

Tre af de andre kommuner i klubben er ø-kommunerne Langeland, Ærø og Samsø, mens Norddjurs Kommune, hvor Anholt er en del af kommunen, heller ikke har registreret nye smittede det seneste døgn.

For præcis en uge siden var billedet et helt andet i Struer Kommune. Da var der registreret seks smittede i Struer Kommune, et tal, der fik kommunen til at skifte farve på SSIs interaktive digitale kort til rød. Kommunens smittestatus skiftede hos Styrelsen for Patientsikkerhed også til "bekymrende".

Af SSIs tal fremgår det i øvrigt, at der ikke er fundet nye tilfælde af Covid-19 smitte i Struer Kommune den seneste uge.

Da SSIs opgørelse blev offentliggjort ved 14-tiden mandag, var der fundet 418 nyt tilfælde af smitte i Danmark det seneste døgn.

75 er indlagt med Covid-19. 12 af dem kræver intensiv behandling, og tre er i respirator.

Det seneste døgn er to danskere døde med Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce