Annonce
Ugeavisen Struer

Struer-firma kåret som mest digitale håndværker

John Nielsen har taget den digitale teknik til sig, og  Johns Tømrerfirma i Struer er nu kåret som Danmarks mest it-modne håndværkerfirma i kategorien "Administration. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Tømrermester John Nielsen, ejer af Johns Tømrerfirma, Struer, er kåret som Danmarks mest it-modne håndværkerfirma i kategorien "Administration".
Annonce

Struer: Over 200 virksomheder har været med i konkurrencen om at blive Danmarks mest it-modne virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

En konkurrence udskrevet af Fagbladene MesterTidende og Licitationen, som nu for syvende år i træk har kåret vinderne i de forskellige kategorier sammen med et dommerpanel med repræsentanter fra hele byggebranchen.

I kategorien "Administration" blev det med Johns Tømrerfirma fra Struer som vinder.

- Før havde jeg altid en stak bilag, der skulle sorteres. Det har jeg ikke mere. De er væk, og det går lynhurtigt, siger tømrermester John Nielsen, der har Johns Tømrerfirma på Damgårdsvej i Struer.

- Jeg har fået en app til det hele og sparer 10-12 timer i snit per uge. Det giver os en frihed, vi ikke have før, bemærker han.

John Nielsen har 20 års erfaring som tømrer, men kun knap et års erfaring med at bruge it i firmaet.

I mange år var han skeptisk over for den digitale teknik, men nu er han altså helt fremme i front, når det gælder om at bruge de nye værktøjer i sin administration af både løn, registrering af tømrersvendenes timer og fakturering, når regningerne skal sendes ud til kunderne.

- Det hele fungerer sammen og forenkler arbejdet i hele administrationen af firmaet, konstaterer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce