Annonce
Ugeavisen Struer

Struer-firma overtager Rengøring Vest i Thyborøn

Henrik Nielsen fra HN Rengøring i Struer har købt Rengøring Vest, som Lone Rosenkvist grundlagde for 13 år siden i Thyborøn. Foto: Frede Stengaard
HN Rengøring i Struer har købt Rengøring Vest og udvider dermed forretningen med cirka 90 nye kunder på vestfronten.

Struer: Lone Rosenkvist fra Thyborøn har solgt sit rengøringsfirma, Rengøring Vest, til Henrik Nielsen og HN Rengøring i Struer.

Overtagelsen fandt sted med virkning fra 1. november, og Lone Rosenkvist er helt tryg ved tanken om, at det nu er Henrik Nielsen, der har overtaget langt de fleste af hendes cirka 90 kunder.

- Jeg beholder selv mit rengøringsarbejde på havnen i Thyborøn, og Henrik foreslog så også selv, at jeg kunne beholde en af de ni ansatte fra Rengøring Vest, fortæller Lone Rosenkvist.

Annonce

Alle de andre arbejder nu for HN Rengøring i Struer.

- Dette er så også den eneste forskel. Kunderne får den service, de er vant til, forsikrer Henrik Nielsen, som slog til, da Lone Rosenkvist selv henvendte sig for at foreslå en virksomhedsoverdragelse i august.


Det er gået rigtig godt, og jeg har været utrolig glad for alle de mange kunder, jeg har fået, og alle de ansatte. Men med arbejde både tidlig morgen og sen aften var der efterhånden ikke meget tid til familien.

Lone Rosenkvist


- Arbejdsbyrden var blevet for stor, fortæller hun efter at have bygget sit firma op fra den spæde start, da hun for 13 år siden startede med at gøre rent på campingpladsen i Thyborøn.

- Det er gået rigtig godt, og jeg har været utrolig glad for alle de mange kunder, jeg har fået, og alle de ansatte. Men med arbejde både tidlig morgen og sen aften var der efterhånden ikke meget tid til familien, konstaterer hun.

Nyt tilbud

Så salget af Rengøring Vest blev en realitet, da hun blev enig med Henrik Nielsen fra HN Rengøring i Struer om betingelserne.

- HN Rengøring har allerede en del kunder i Lemvig, så det passede fint for os at kunne udvide op mod Thyborøn, fortæller Henrik Nielsen.

- Desuden har vi en afdeling med fem ansatte, som leverer haveservice, og det kunne jo fint være et nyt tilbud til kunderne, som vi har overtaget fra Rengøring Vest og alle de nye kunder, vi kan udvide forretningen med, siger han om perspektiverne for HN Rengøring med købet af Lone Rosenkvists firma i Thyborøn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Mobil café vender tilbage

Ugeavisen Struer

Bageri er gået konkurs

Ugeavisen Struer

Blomsterbutik rykkede midlertidigt ind hos naboen - nu vil de ikke væk igen: - Det var bare en mega god idé fra dag ét

Annonce