Annonce
Ugeavisen Struer

Struer: Golfen står også stille

Tidligst 14. april kan golfspillerne igen slå til boldene på banen i Humlum. Foto: Tommy Kofoed
Annonce

Struer: Der er tilsyneladende ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Eksempelvis har Struer Golfklubs bane i Humlum i øjeblikket ekstra tid til at tørre op i sol og vind. Alt mens spillerne pænt holder sig væk og øver grundslag hjemme i privaten.

For klubben fulgte nemlig opfordringen fra myndighederne og Dansk Golf Union om at lukke, da restriktionerne i forbindelse med coronavirus blev meldt ud for godt en uge siden.

- Vi var ikke i tvivl på noget tidspunkt. Det vigtigste er folks sikkerhed og sundhed. Så vi valgte at lukke, siger formanden for Struer Golf Klub, Lorentz Hansen.

Lukningen kommer efter en vinter, hvor det nærmest har regnet i seks måneder over banen.

Fed lerjord og store mængder regnvand er en dårlig kombination, og banen har da også været lukket for spil hele vinteren netop på grund af de store vandmængder.

Nu da solen skinner har udskydelsen af åbningen givet banens to greenkeepere mere tid til arbejdet med at gøre anlægget klar til golfspillerne, når restriktionerne engang lempes.

- Det er naturligvis et mærkeligt forår for vi golfspillere. Omvendt, så synes vi i bestyrelsen ikke, at myndighedernes anbefalinger kan tolkes. Det har allerede skabt dårlig presse, at nogle få baner har valgt at holde åbent, mens resten af samfundet på det nærmeste er lukket ned, siger Lorenz Hansen.

Når først golfspillerne igen kan flokkes på fairways og greens, så forudser Lorenz Hansen at en sand karavane af golfbags sætter kursen mod banen i Humlum.

- Der bliver nok noget ketchupeffekt, siger Lorenz Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce