Annonce
Ugeavisen Struer

Struer Kirke går online for familierne

Struer Kirke tager den traditionelle familiegudstjeneste over på YouTube den 2. marts. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Struer: Struer Kirke har en tradition for at holde familiegudstjenester en gang om måneden. Konceptet kaldes Familiens Time og foregår normalt klokken 17 - så familierne undslipper den berygtede ulvetime.

Struer Kirke åbner dørene til en familiegudstjeneste, der foregår i børnehøjde med sange og en aktivitet, og efter en halv time har der været fælles gang til menighedshuset, hvor frivillige har sørget for aftensmad, så de små kan komme direkte hjem og blive puttet.

Men også det har corona sat en stopper for.

- Vi har ikke kunnet afholde familiegudstjeneste siden november, siger Charlotte Nygaard, der er børne- og ungdomsmedarbejder i Struer Kirke.

Derfor inviterer Struer Kirke nu til Familiens Time hjemme fra folks egne stuer. Det foregår den 2. marts klokken 17, og når man har tilmeldt sig, kommer Struer Kirke ud til ens adresse med en pakke bestående af ingredienser til aftensmad samt en lille hilsen fra kirken.

Via streaming afholder Struer Kirke så familiegudstjeneste, som man kan følge hjemme fra sin egen stue. Efterfølgende kan familierne lave aftensmad ud fra pakken sendt fra Struer Kirke, og udføre den lille aktivitet, som der også vil blive lagt i pakken.

- Det hele kommer til at foregå i børnehøjde, og vi håber, at rigtigt mange kunne tænke sig at være med, også selvom de ikke har prøvet det før, siger Charlotte Nygaard.

Hun kommer i øvrigt til at optræde i online-familiegudstjenesten som Kirkeklovnen - et velkendt ansigt for dem, der har været med til arrangementet før.

Tilmelding foregår på Struer Kirkes hjemmeside, og streamingen vil finde sted på Struer Kirkes YouTube-kanal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Du store verden

Annonce