Annonce
Ugeavisen Struer

Struer Kommune giver gratis råd når forældre og børn går hinanden på nerverne

Annonce

Struer: Lige nu oplever mange forældre, at den ekstra tid sammen med børnene i hjemmet udfordrer deres tålmodighed, ideer til leg, familieaktiviteter og til at fastholde den gode stemning.

Hos skolebørnene kan de flere timer hjemme med lektierne kræve mere struktur og koncentration, end det enkelte barn selv kan klare. Det kræver noget helt særligt af de fleste forældre.

Struer Kommune har i flere år tilbudt forældrekurset "De Utrolige År", hvor forældre guides i at bevare den gode stemning med tilpas ros, opmuntring og rammer. Alt sammen med det formål at skabe en hverdag uden dårlig samvittighed og med mindre skældud og færre konflikter.

I denne særlige tid tilbyder gruppelederne fra "De Utrolige År" gratis telefonrådgivning til alle forældre i Struer, der oplever det udfordrende at få hverdagen under corona-restriktionerne til at hænge sammen.

Har man brug for råd eller et godt tip, kan man ringe til telefonrådgivningen på tlf. 2421 2429 mandag-torsdag i tidsrummene 8-9 og 20-21 - eller maile på duaa@struer.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce