Annonce
Ugeavisen Struer

Struer Kommune indfører tilmelding til borgermøde - se her hvordan du melder dig til

På grund af corona-situationen kræver det tilmelding at komme til borgermødet torsdag aften om det fremtidige kultur- og fritidsliv i Struer Kommune. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Struer: Struer Kommune skal have en ny kultur- og fritidspolitik, som skal sætte retningen for kultur- og fritidslivet i de kommende år, og den kan du være med til at forme.

Derfor inviterer Struer Kommune til borgermøde torsdag den 3. september klokken 17-19 i Festsalen på Struer Statsgymnasium. Men i kølvandet på sidste uges corona-tal i Struer, der viste, at smittetallet var en anelse stigende, har kommunen nu valgt at sætte tilmelding på arrangementet, så de kan holde styr på, hvor mange der kommer.

- Det er helt gratis at komme med, men vi vil bare være sikre på, at vi er ekstra varsomme i denne tid, siger Claus Søndergaard Petersen fra kulturområdet i Struer Kommune.

Du kan tilmelde dig på følgende link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/gqjz191jil

Eller ved at ringe eller sende en sms til Claus Søndergaard Petersen på 2083 7387 eller ved skranken på biblioteket. Er man forhindret i at deltage, livestreames mødet også på Struer Kommunes Facebookside.

Aftenen sluttes af med et måltid mad fra Jesper Krabbe, den tidligere Michelin-kok, der forlod jobbet som souschef hos Henne Kirkeby Kro til fordel for ro og fordybelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce