Annonce
Ugeavisen Struer

Struer Kommune stifter nyt udvalg for lokalområder

Kommunens fem lokalområder omkring de større landsbyer får nu deres eget udvalg. Her skal borgere og politikere have fokus på udvikling og samarbejde. Arkivfoto: Morten Melhede
Annonce

Struer: De fem lokalområder i Struer Kommune får nu deres eget udvalg, hvor lokale borgere sammen med byrådspolitikere skal arbejde med udvikling og udfordringer.

De fem lokalområder er Thyholm, Humlum/Resen, Langhøj, Hjerm og Venø, og i øjeblikket er kommunen i gang med at udpege de lokale repræsentanter. De fem borgere får følgeskab af politikere fra kommunens fem stående udvalg.

Udvalget er et led i det strategi som kommunen har besluttet for at styrke samarbejdet og udviklingen i de fem områder.

Helt overordnet er der taget udgangspunkt i kommunens vision om at være "tæt på mennesker, teknologi og natur". Målet er, at borgere og erhvervsliv oplever et tæt samspil med kommunen, og at der er kort vej fra idé til handling.

Det er byrådet, der har vurderet at det kræver et særligt udvalg at forvalte lokalområderne. De lokale borgere og det lokale erhvervsliv, har kendskabet til områderne, ønskerne for udvikling og ved hvilke udfordringer, de står over for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce