Annonce
Ugeavisen Struer

Struer lukker legepladserne

Struer Kommune har nu lukket for adgang til de kommunale legepladser. Foto: Frede Stengaard
Struer Kommune har lukket for adgang til både legepladser og udendørs fitness
Annonce

Struer: Det er kun et par dage siden, fitness-hungrende borgere i Struer Kommune kunne benytte sig af de udendørs faciliteter, som blandt andet er placeret på en legeplads for både børn og voksne i anlægget.

Nu er det slut.

Kommunaldirektøren i Struer Kommune, Jesper Thyrring Møller, gør hver dag status over udviklingen på et telefonmøde med den øvrige direktion i Struer Kommune, centerchefen for Sundhed og Omsorg og andre centrale personer i det kommunale beredskab - og i tirsdags blev det besluttet at lukke for adgang til de offentlige legepladser og herunder altså også mulighederne for at dyrke fitness i det fri.

- Vi følger de anvisninger, vi får, og så var det et naturligt skridt, mener Jesper Thyrring Møller, og i praksis var det centerchefen for Teknisk Drift og Anlæg, Jørn Bech Ladekjær, der kom til at stå for at få sat det i værk.

- Vi indledte med at sende alle hjem, fortæller Jørn Bech Ladekjær.

Men personalet var altså alligevel til rådighed.

- Vi har etableret et vagtskema, så de ansatte ved Park og Vej stadigvæk kan udføre det mest nødvendige, forklarer han.

- Det kan for eksempel være tømning af skraldespandene, og foråret er jo også kommet til Danmark, så tingene gror. Vi blev nødt til at gøre et eller andet og sørger så bare for, at folkene kører ud på deres opgaver uden at møde ind, så de møder nogle af kollegerne, fortæller han.

- De kører direkte ud på opgaverne og hver for sig, forsikrer han.

Det kan være for at luge ud i ukrudtet i bedene på parkeringspladsen på havnen og altså i løbet af de seneste par dage altså også med en solid rulle afmærkningstape, så Struer Kommune kunne få lukket for brug af redskaberne på de udendørs fitness-arealer og alle de kommunale legepladser.

Vi blev nødt til at gøre et eller andet og sørger så bare for, at folkene kører ud på deres opgaver uden at møde ind, så de møder nogle af kollegerne.

Jørn Bech Ladekjær, centerchef, Teknisk Drift og Anlæg, Struer Kommune

Dermed er det også slut med udendørs fitness. Foto: Frede Stengaard
Tape over alle de mange anvisninger og tegninger, som viser, hvad man kan få ud af at bruge de udendørs fitness-arealer. Foto: Frede Stengaard
Ingen kan være i tvivl. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce