Annonce
Ugeavisen Struer

Succes at slå sig sammen: Omsætningen i webshop er nidoblet

Webshoppens kunder kommer fra hele landet - ikke mindst fra Østjylland og Sjælland, oplyser ejer af Thyholm Fysioterapi Erik Risum i pressemeddelelsen. Pressebillede
Det har for Thyholm Fysioterapi været en fornuftig strategi at slå sin webshop, Fysioshoppen, sammen med Fysiolab, lyder det i en pressemeddelelse.
Annonce

Hvidbjerg: Med de rette hjælpemidler kan selv folk, der døjer med knæproblemer, sagtens komme på skiferie, spille golf og give den gas på fodboldbanen.

Det er der flere og flere, der har fået øjnene op for. Det betyder for folkene bag Fysiolab.dk, at de har fået ualmindeligt travlt, siden de for alvor begyndte at fokusere på deres webshop.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Folk vil være aktive, selvom de er kommet op i årene. Man accepterer ikke længere bare at holde op med at være aktiv. Samtidig accepterer man ikke længere at have ondt, siger Erik Risum, der ejer Thyholm Fysioterapi og Fysioklinik Snedsted og samtidig er en af folkene bag webshoppen og testcenteret, Fysiolab.dk.

Annonce

Stod stærkere sammen

Siden Erik Risum og hans hustru overtog fysioterapiklinikken i Hvidbjerg i 2012, er der sket en stor udvikling. Særligt med hensyn til webshoppen.

To kollegaer havde et sideprojekt med blandt andet udførelse af fysiske test og salg af testudstyr til fodboldklubber og andre idrætsinstitutioner.

Parret og kollegaerne blev enige om, at de ville stå stærkere, hvis de slog sig sammen i én webshop. På den måde blev Fysioshoppen og Fysiolab til én butik på nettet.

De kan nu tilbyde en lang række ydelser i webshoppen. Og det er noget, der har ramt en åre.

Salget af varer og test-sessioner er nemlig - ifølge pressemeddelelsen - ni-doblet det seneste års tid.


Det betyder, at man selv kan tage den på. Man skal ikke selv forbi en fysioterapeut

Erik Risum, ejer af Thyholm Fysioterapeuter


Når man eksempelvis køber eller lejer en knæskinne hos Fysiolab.dk, skal man først svare på en række spørgsmål, så man er sikker på at få en skinne, der passer perfekt.

Samtidig får man adgang til en række videoer, der eksempelvis forklarer, hvordan man selv tager skinnen på.

- Det betyder, at man selv kan tage den på. Man skal ikke selv forbi en fysioterapeut, siger Erik Risum og fortsætter:

- Man får hjælpemidlerne tilsendt, og så kan man ved hjælp af filmene sagtens klare det hele selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce