Annonce
Ugeavisen Struer

Sygdom tvinger Alice til at stoppe som leder af ungdomsskolen

Alice Frederiksen i sit helt rette element. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Efter tæt på 40 år hos Struer Kommune er ungdomsskoleinspektør og SSP-koordinator Alice Frederiksen nu - grundet sygdom - nødt til at sige stop
Annonce

Struer: Alice Frederiksen stopper med virkning fra dags dato.

Sådan lød meldingen fredag formiddag fra Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for Skole og Dagtilbud i Struer Kommune.

Alice Frederiksen har været sygemeldt i en længere periode, og parterne er blevet enige om at indgå en fratrædelsesaftale - en gensidig aftale, forklarer Jeanette Enevoldsen.

- Det er en kæmpe kapacitet, vi nu kommer til at mangle, siger centerchefen:

- Hun har været et utroligt aktiv og en kæmpe drivkraft for både SSP og ungdomsskoleaktiviteterne. Det har kunnet mærkes, at det er et hjertebarn for Alice.

Jeanette Enevoldsen tøver ikke med at bruge titlen "de unges ambassadør" om Alice Frederiksen, der har været ansat i Struer Kommune siden 1980 og i ungdomsskolen siden 1982.Hun begyndte som sekretær, så klubmedarbejder og derefter timelønnet souschef.

I 1999 blev Alice Frederiksen viceinspektør, hvilket hun var frem til 2015, hvor hun i første omgang blev konstitueret ungdomsskoleinspektør og siden fastansat i stillingen.

Annonce

Stressudløst blackout

Sygemeldingen hos Alice Frederiksen skyldes et stressudløst blackout tilbage i oktober 2017, som hun selv forklarer det.

- Det resulterede i et piskesmæld og en hjernerystelse, som jeg ikke har kunnet ryste af mig, fortæller Alice Frederiksen:

- Jeg har det ikke så godt, og det er også derfor, vi har valgt den løsning her. Sygemeldingen har ikke flyttet ret meget på de symptomer, jeg har.

Konkret betyder det, at hvis Alice Frederiksen en formiddag går en tur på en lille time, er hun nødt til at sove midt på dagen for igen at kunne lave noget om eftermiddagen.

- Det var jo ikke sådan, det var, siger hun:

- Jeg har arbejdet alt for meget i forhold til, hvad jeg skulle, og haft spekulationer om, hvordan jeg skulle komme tilbage, for jeg holder rigtig meget af mit arbejde.

Efter 39 år og næsten 11 måneder må 57-årige Alice Frederiksen nu sige stop for at komme sig:

- Det er hele mit arbejdsliv, så den er rigtig hård.

Thomas Poulsen, som var viceungdomsskoleinspektør, er nu konstitueret ungdomsskoleinspektør i Struer.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mange indbrud i varebiler

Ugeavisen Struer

Struer Fri Fagskole udvider

Annonce