Annonce
Ugeavisen Struer

Syvende jul hos Struer Håndbryg

Ejeren og brygmester af Struer Håndbryg, Lehmann Højriis, glæder sig til det syvende julearrangement i mikrobryggeriet. Arkivfoto: Morten Stricker
Helle og Lehmann Højriis glæder sig til det årlige jule-arrangement i mikrobryggeriet på Ringgade
Annonce

STRUER: - Vi kan da godt mærke, at flere af de store bryggerier for alvor satser på specialøl, men der er stadig godt gang i Struer Håndbryg, og vi glæder os som altid til vort jule-arrangement, der i år finder sted fredag den 15. november i lokalerne på Ringgade, siger Lehmann Højriis, der kalder sig selvlært brygmester.

Siden starten i 2012 er det gået støt fremad for Struer Håndbryg, der producerer og sælger cirka 20.000 liter øl om året - fordelt på flaske-øl og øl i fustager.

- Vi har desuden stor succes med vores arrangementer - både på Bryggerloftet på Ringgade og når vi er med på forskellige messer eller andre events. Senest har vi haft stor succes med vores kurser, hvor man kan lære at brygge sin egen øl. Omkring 40 deltagere har været igennem dette kursusforløb, fortæller Lehmann Højriis.

2017 var et meget travlt år for Struer Håndbryg, så farten er sat lidt ned i både 2018 og 2019.

- Vi forsøger hele tiden at gå nye veje for at give endnu flere en rigtig god oplevelse ved at besøge mikrobryggeriet samt selvfølgelig også ved at købe nogle af vores produkter, men vi kommer aldrig til at kunne leve af aktiviteterne i Struer Håndbryg, erkender Lehmann Højriis.

Jule-arrangementet byder på de velkendte øltyper fra Struer Håndbryg, der i år suppleres med en særlig solbær-cider med en alkoholprocent på fem procent.

- Det plejer at være en hyggelig eftermiddag og aften med en god stemning, og det passer fint til vort temperament, for det skal altså også være sjovt at drive Struer Håndbryg, siger Lehmann med sit karakteristiske smil.

Udover de gode jule-øl kan man også købe de store og kraftige Frankfurter-pølser, hvor øl også er en fast ingrediens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce