Annonce
Ugeavisen Struer

Tambohus Kro & Badehotel modtager pris

Ægteparret, Kristina Skøtt Pedersen og Karsten Mølgaard Pedersen, har gennemrenoveret Tambohus Kro & Badehotel, siden de overtog driften i 2014. Foto: Claus Haagensen
Ny-istandsatte Tambohus Kro & Badehotel hædres af danske gæster for deres autentiske badehotelstil. Stedet har fået forbrugerprisen for "Bedste værelsesoplevelse i Danmark 2020"
Annonce

Tambohuse: Hos Tambohus Kro & Badehotel er værelset meget mere end bare et sted, du skal sove.

Kroen ved Limfjorden er nemlig blevet kåret til "Bedste værelsesoplevelse 2020".

Det oplyser hotelkæden, Small Danish Hotels, i en pressemeddelelse.

Gæsterne hos Small Danish Hotels, som Tambohus Kro & Badehotel er medlem af, roser især den gennemførte, lyse badehotelstil, balancen mellem rummelighed og behageligt møblement samt den unikke fjordudsigt, der beskrives som ren balsam for krop og sjæl.

Vi er meget beærede over, at gæsterne har taget så positivt imod det nye værelseskoncept og ligefrem belønner os med en betydningsfuld pris.

Kristina Skøtt Pedersen, kro- og hotelvært

Annonce

Ikke overraskende

Jørgen Christensen, som er direktør i hotelkæden Small Danish Hotels, er ikke overrasket over gæsternes begejstring.

- Tambohus Kro & Badehotel har arbejdet meget seriøst med at skabe en unik gæsteoplevelse i de historiske rammer, som kroen fra 1842 udgør. Med kærlig respekt for det autentiske har de skabt et koncept, der emmer af badehotelatmosfære og samtidig rummer alle moderne fornødenheder, siger Jørgen Christensen og fortsætter:

- Hotellet mikser natur, komfort og knaldhøj service i en elegant cocktail, der giver gæsterne en oplevelse, man sjældent glemmer. Det er præcis i Small Danish Hotels' ånd, og jeg er meget glad for, at vi i hotelkæden kan tilbyde sådan en hotelperle i et af Danmarks smukkeste naturområder.

Annonce

Natur og historie

Ægteparret, Kristina Skøtt Pedersen og Karsten Mølgaard Pedersen, der overtog driften i 2014, er stolte over prisen.

- Vi er meget beærede over, at gæsterne har taget så positivt imod det nye værelseskoncept og ligefrem belønner os med en betydningsfuld pris. Det bekræfter os i, at vi har ramt den rigtige nerve i hotellet. Vi har arbejdet benhårdt med at løfte hele gæsteoplevelsen, bringe naturen og historien ind i værelserne og haft som mål, at man skal kunne gå på opdagelse inden for de fire vægge, fortæller kro- og hotelvært Kristina Skøtt Pedersen.

- I værelserne mod haven finder man for eksempel lekture om havens fugle, og er udsigten til vandsiden kan man læse om muslinger i fjorden. Det handler om det store i det små, tilføjer Kristina Skøtt Pedersen, som også er idémageren bag værelseskonceptet.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce