Annonce
Ugeavisen Struer

Thusgaard får nyt navn og ny butik

Maria Naursgaard Sørensen er webansvarlig hos Thusgaard Living, og hun er klar til at pakke bestillinger fra webshoppen. Pressebillede

Struer: Ingen global pandemi er tilsyneladende så skidt, at den ikke er godt for noget. Flere virksomheder i Struer og omegn har fået de forskellige nedlukninger til at gå med at optimere og renovere, og Thusgaard El-Center er ingen undtagelse.

Ifølge en pressemeddelelse skifter firmaets fysiske butik i Struer navn til Thusgaard Living, men elektrikerne fortsætter under navnet Thusgaard El-Center.

Og det er ikke det eneste. Ifølge pressemeddelelsen havde Thusgaard El-Center, nu Thusgaard Living, længe gået med idéen om at starte en webshop, der skulle være tilknyttet butikken. Og når der er corona over det hele, så giver det en oplagt mulighed for at få den slags startet op.

Annonce

Webshoppen kommer til at føre sortiment inden for blandt andet belysning, boliginteriør og delikatesser, oplyser Thusgaard, og den går i luften den 1. april klokken 12.

Thuselgaard El-Center åbnede i 2019 en ny butik på næsten 500 kvadratmeter, og nu er de altså på trapperne med næste projekt.

- Nu har vi jo fået den nye butik op at køre, så nu kan vi se, at der er et behov, for at kunne ekspedere kunder længere væk end bare lokalområdet, da vi har kunder, som kommer langvejs fra, fortæller Lone Borch Holm, der er butikschef i Thusgaard Living.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

De forsvundne kulturhuse

Annonce