Annonce
Ugeavisen Struer

Thyborøn-orkestre sælger billetter

Grandfætters er det ene af tre orkestre fra Thyborøn, der spiller til Æ' Westerhawsfest i Midtpunktet til februar. Arkivfoto: Morten Stricker
I 2019 lagde 7.000 gæster vejen forbi Midtpunktet på Thyholm til kulturelle arrangementer, og det kommende år byder også på flere populære kunstnere på scenen
Annonce

HVIDBJERG: - Året 2019 var da helt fantastisk for Midtpunktet med et rekordstort publikum til vore kulturelle arrangementer. Det vidner om, at centret er thyholmernes samlingssted, og vi håber også i 2020 at se mange gæster til arrangementer, siger centerleder Kristian Hedegaard.

Årets første store koncert med tilhørende fest finder sted den 28. februar og hedder Æ' Westerhawsfest.

- Det bliver en aften med hele tre musikalske konstellationer fra Thyborøn på scenen - nemlig Tørfisk, Grandfætters og Marius. Og det er en fest, der sælger billetter. Allerede nu er der solgt over 365 billetter, så vi glæder os meget til at opleve Thyborøn-musikerne på Thyholm. Det er vist meget sjældent, at man kan præsentere disse navne ved samme arrangement, siger Kristian Hedegaard.

Annonce

Hyldest til Beatles og Bamse

Kristian Hedegaard ser også frem til hele to hyldestkoncerter i Midtpunktet i 2020.

Lørdag den 26. september kan man opleve The Beatles Revival. Orkestret er hjemmehørende i Prag og er blandt de få tribute-bands, som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan.

- Vi fejrer 50-året for The Beatles' sidste pladeudgivelse "Let it be" med en koncert med et coverband, der er meget autentiske i deres optræden. Bandet spiller ofte i Holland og Tyskland og kommer nu også til Hvidbjerg, siger Kristian Hedegaard.

Den anden hyldestkoncert finder sted 17. oktober. Det bliver et gensyn og et genhør med Stig Rossen.

- Denne gang kommer han sammen med vennerne - og det er bandet fra Bamses Venner. I et akustisk koncert hylder Stig Rossen den kendte forsanger Flemming Bamse Jørgensen - og det sker naturligvis med et hav af de kendte sange fra hans hånd, oplyser Kristian Hedegaard.

Udover disse koncerter er der flere arrangementer undervejs til Midtpunktet på Thyholm.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce