Annonce
Ugeavisen Struer

Tilhørerne bestemmer programmet

Torben Krebs spiller en improvisationskoncert i Humlum Kirke. PR-billede
Annonce

HUMLUM: Onsdag den 29. januar indbyder Resen-Humlum menighedsråd til koncert i Humlum Kirke kl. 19.30. Og det bliver en noget anderledes koncert end sædvanligt.

Organist Torben Krebs, Odense spiller nemlig udfra "Hatten-rundt-princippet". Inden koncertens begyndelse har publikum mulighed for at notere et temaønske, hvorefter udvælgelsen foregår ved lodtrækning. "Programmet" på koncerten bliver af improvisationer, der baseres på disse udvalgte ønsker.

Torben Krebs (f. 1965) er uddannet ved Det fynske Musikkonservatorium hos Bo Grønbech, Jesper Madsen og Ulrik Spang-Hanssen med højeste karakter ved Kandidateksamen i 1990.

Det er blevet til en række cd-indspilninger på fremtrædende danske orgler i blandt andet domkirkerne i Maribo og Ribe samt i Brahetrolleborg Kirke. Foruden sit aktive musikervirke har Torben siden 2010 været ansat som Kirkeministeriets Orgelkonsulent for Vestdanmark, hvor han har til funktion at rådgive menighedsråd i sager af orgelmæssig karakter. Torben har sit daglige virke som organist og kantor ved Thomas Kingos Kirke i Odense.

Velkommen til koncert med stor underholdningsværdi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce