Annonce
Ugeavisen Struer

Træningen er rykket udendørs

Der trænes ihærdig foran Struer fitness. Privatfoto
Struer fitness har flyttet en række aktiviteter til parkeringspladsen foran motionscentret i Bredgade
Annonce

STRUER: - Når vi ikke må mødes og træne indenfor, så må vi jo flytte alle vores hold udenfor.

Sådan lyder det fra Mona Bæk, der er daglig leder af motionscentret i Bredgade.

- Det har vi gjort i Struer fitness, og det er alt lige fra bike, dans, styrketræning samt yoga, der nu bliver lavet udendørs. Som udgangspunkt laver vi træningen på parkeringspladsen foran fitnesscenteret, men hvis instruktørerne hellere vil lave træningen på en af byens græsplæner, har de frie hænder til at planlægge det.

Den udendørs holdplan startede op i uge 20. Første udkast var syv ugentlige hold, men efter holdene blev sat op i booking-systemet, var der venteliste på mange af dem allerede efter fem minutter, så i denne uge er man oppe på ti hold.

- Det er jo lidt af en udfordring, at vi kun må være ni personer på holdene samt en instruktør, så vi glæder os til, at forsamlingsgrænsen hæves, til vi må være flere, siger Mona Bæk.

- Rent praktisk har vi lejet en stor container, som vi har flyttet alle vores bikes og andre træningsredskaber ud i. Musikanlæg og højtalere triller vi ind og ud af containeren på et rullestativ, og så er containeren jo også fyldt op med en masse håndsprit og desinfektion til redskaberne, så vi kan opretholde den nødvendige hygiejne.

- Vi har mødt stor opbakning fra både instruktører og deltagere til at få gang i den udendørs træning, og det er vi super glade for. Når vejret er godt, er det jo næsten som at være en tur på Playitas. Der mangler bare et par palmer og lidt bølgeskvulp

Der blev hurtigt venteliste til de opslåede hold, så i denne uge er der hele ti hold i gang. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce