Annonce
Ugeavisen Struer

Udlev racerdrømmen foran skærmen

Racerkøreren Morten Dons vil også selv stå for en del af undervisningen i det nye eSport-simulatorcenter. Foto: Kim Gripping
Annonce

Struer: Fra 21. september kan virtuelle fartbøller slippe hestekræfterne løs, når Struer Ungdomsskole åbner dørene til deres nye eSport-simulatorcenter.

Det nye tiltag er kommet i stand i tæt samarbejde med racerkører Morten Dons, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Simracing er blevet stort - ikke mindst under coronakrisen -  hvor mange racerkørere har måttet vente utålmodigt i garagen. Samtidig er teknologien blevet så god, at der ikke er langt fra computerskærmen til den ægte vare, fortæller Morten Dons, som selv har brugt simulatortræning som en vigtig del af sine forberedelser til racerløb.

- På holdet her vil man blive uddannet på samme måde, som en racerkører bliver ude på racerbanerne. Vi har en ugentlig træningsaften, hvor der vil blive arbejdet både med teori og praksis, og så er planen også at tage de unge mennesker med bag tæppet til noget rigtig motorsport, fortsætter han.

Der er indkøbt fem racersimulatorer, og der er plads til i alt ti medlemmer på holdet, som både vil have interne konkurrencer og få mulighed for at deltage i officielle mesterskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce