Annonce
Ugeavisen Struer

Uhygge på Jernbanemuseet

Halloween er uhygge på alle niveauer. PR-tegning
Annonce

Struer: Lydens By, Struer Jernbanemuseum og Struer Bibliotek inviterer i anledning af halloween til et gys på Struer Jernbanemuseum fredag 1. november.

Her kan man gå på opdagelse på museet med sin lommelygte, hvor man kan finde ud af, hvad der foregår i togvognene, når mørket har sænket sig. Måske møder man et forladt barn eller ser en hvid dame vandre i den gamle liggevogn.

Hvis man graver dybt i de gamle arkiver på biblioteket, finder man en frygtelig historie fra 1918 om et ungt forelsket par. Katinka stod på togstationens perron og ventede forgæves på sin elskede soldat Peter, som aldrig vendte hjem fra Første Verdenskrig. Syg af sorg druknede Katinka sig i Limfjorden, men det siges, at selv i døden fandt hun ingen ro, og nu vandrer hun hvileløst rundt og leder efter Peter på Jernbanemuseet.

Der er gratis adgang, og gyserturen starter ved Rådhuset, hvor Spøgelses(by)toget vil fragte de modige børn, og andre med trang til gys, op til Jernbanemuseet og tilbage igen. Der er afgang med Bytoget cirka hver halve time med start kl. 17. Selve turen oppe på museet tager 10 minutter, og arrangementet slutter kl. 20.

Aldersgrænsen er otte år, men der opfordres til, at børn alligevel følges med en voksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce