Annonce
Ugeavisen Struer

Ung designer har skabt Struers skyline i stål

Struer i stål på hylde. Privatfoto
Søren Bjerg Boiesen har nøje udvalgt motiverne til sit bymotiv af Struer
Annonce

Struer: 28-årige Søren Bjerg Boiesen fra BB Designmind, der er uddannet inden for arkitektur og design, har skabt Struers skyline i stål.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvori det bliver beskrevet, hvordan den unge designer har skabt et bymotiv fyldt med genkendelige bygninger og steder.

Herunder nævnes vandtårnet, Sarpsborgpigen, Struer Kirke og skoleskibet Marilyn Anne - og så selvfølgelig masser af lyd, som det hedder.

Konkret er der tale om sorte figurer på en lys træliste, og det er meningen, at bymotivet skal kunne bruges som dekoration.

De enkelte motiver fra Struer er nøje udvalgt, så de giver et visuelt billede af byen. Motiverne er herefter skåret ud i stål, fremgår det af pressemeddelelsen og videre:

- Stål har den fordel, at det forbliver robust, selvom man laver enormt mange detaljer. Det skal være stærkt, så sådan noget som spir på bygninger ikke knækker, siger Søren Bjerg Boiesen

Motiverne fra Struer er nøje udvalgt. Privatfoto

Med sin fod er bymotivet 90 centimeter langt. Stålfigurerne er bare 1,5 millimeter tykke.

Søren Bjerg Boiesen, som bor nær Møldrup, har brugt megen tid på at researche og på at opleve Struer, inden han færdiggjorde bymotivet.

- Struer har nogle rigtig gode motiver, så jeg har prøvet at lave et bymotiv, hvor der er harmoni mellem arkitektur og kultur, og hvor man samtidig får et indtryk af byens historie, siger han:

- Samtidig er der hele historien om Struer som Lydens By, og det skal også fremgå af et bymotiv. Derfor har jeg blandt andet også noder med i motivet.

Bymotivet forhandles via B2B Huset i Holstebro og bymotiv.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce