Annonce
Ugeavisen Struer

Ungdomshold i DcH Thyholm

DcH Thyholm er en hundeklub for alle hunde og hundeinteresserede. Som noget nyt har man nu startet et ungdomshold, der henvender sig til unge mennesker mellem 9 og 19 år. PR-foto
Annonce

Thyholm: DcH Thyholm er en hundeklub for alle hunde og hundeinteresserede. DcH står for Danmarks civile Hundeførerforening. Klubben på Thyholm har Danmarks smukkest beliggende træningsplads, lige ud til Skibsted Fjord, på Vitasvej på Thyholm.

Som noget nyt har man nu startet et ungdomshold, der henvender sig til unge mennesker mellem 9 og 19 år.

På ungdomsholdet træner man lige præcis dét, som hver enkelt gerne vil lære sin hund. Det kan for eksempel være at køre på skateboard, rulle sig ind i et tæppe, hjælpe føreren med at tage sin jakke af, give high five, hviske føreren i øret, bakke, rulle, spille død, ryste på hovedet, rydde op, tænde og slukke lys, bukke eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Der findes næsten ikke det, man ikke kan lære sin hund.

I klubben trænes på mange planer og i lydighed, agility og rally. Man kan læse mere om DcH Thyholm, de forskellige træningshold på og kontakt på http://www.dch-thyholm.dk/ eller på Facebook.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce