Annonce
Ugeavisen Struer

Værftet klar til at åbne

Ejer og forpagter af Café & Restaurant Værftet, Mikkel Majlandt, glæder sig til at restauranten åbner dørene for kunderne igen tirsdag 19. maj. Arkivfoto: Johan Gadegaard
På tirsdag 19. maj åbner Café & Restaurant Værftet igen - take away viste sig at være en nøgle til at holde gang i butikken under nedlukning
Annonce

Struer: Erfaringerne med take away har været forrygende, og Mikkel Majlandt fra Café & Restaurant Værftet siger, at han er overvældet over kundernes loyalitet under coronalukningen.

På tirsdag 19. maj tager han og virksomheden så et stort skridt frem mod langt mere normale tilstande, når restauranten åbner dørene og igen tager imod gæster for første gang i to måneder.

Det sker med plads til 75 gæster indendøre, 70 udendøre og yderligere 100 på toppen af byggeriet, hvis det bliver nødvendigt. Alt sammen udregnet og opmålt efter de allerseneste direktiver fra sundhedsmyndighederne.

De dikterer blandt andet, at et selskab maksimalt kan bestå af 10 personer, men at der godt kan være flere selskaber i en restaurant på samme tid. Bare hver gæst har to kvadratmeter til rådighed.

Mikkel Majlandt glæder sig naturligvis til at åbne for restauranten igen.

- Det bliver rigtig godt. Selv om opbakningen til take way har været massiv, så er det altså noget andet, når dørene åbnes, og der er liv i restauranten, siger Mikkel Majlandt.

Annonce

Søger tjenere

Tiltroen til, at de normale tilstande i restauranten hastigt er på vej, afspejles også ved, at Mikkel Majlandt lige nu søger fire unge, der har lyst til at kræse for kunderne hen over sommeren som tjenere.

- Det er er rygtedes, og der er i skrivende stund allerede flere ansøgere end normalt, siger Mikkel Majlandt. En udvikling han tilskriver, at en del ungarbejdere har mistet jobbet under nedlukningen.

Når restauranten åbner, vil der fortsat kunne købes take away. I hvert fald i en periode.

- Jeg tror, at der stadig er gæster, der ikke endnu kommer ud i den større offentlighed. Derfor bliver vi ved et stykke tid endnu. Blandt andet som en service for dem, siger Mikkel Majlandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Annonce