Annonce
Ugeavisen Struer

Vandpark på vej: Struer er klar til en ny attraktion

(Fra forrest til bagerst) Michael Ager Jensen, formand for Foreningen Struer Fun Park, Lars Møller Pedersen (S), formand for kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune, og borgmester Niels Viggo Lynghøj (S), formand for bestyrelsen for Struer Havn, ser alle frem til, at aqua glide parken er på plads i havnebassinet bag dem. Går alt efter planen, kan de første vandhunde indtage den nye atrraktion lørdag 4. juli. Foto: Steffan Skov
Formanden for Struer Fun Park kan næsten ikke vente med at få sat den nye attraktion i havnens vand - håbet er, at de første vandhunde kan boltre sig i aquaglide parken lørdag 4. juli
Annonce

Struer: Han kan næsten ikke styre entusiasmen og glæden, Michael Ager Jensen.

Formanden for Foreningen Struer Fun Park, der til daglig er IT-administrator ved UCH i Holstebro, har allerede skubbet alle private ferieplaner til sidst i august.

For om kort tid er aqua glide parken på plads i havnebassinet i Struer.

Mandag 15. juni besluttede kommunen - efter Michael Ager Jensens og de øvrige frivilliges arbejde med at oprette den nye forening - at købe banen, der består af en række attraktioner, hvor der skal svømmes, hoppes, kravles, klatres, leges, springes og plaskes i vand.

Foreningen Struer Fun Park skal i en forsøgsmåned stå for den daglige drift af banen.

- Det er fantastisk, og arbejdet med at få parken på plads i vandet går for alvor i gang i denne uge, siger Michael Ager Jensen.

Annonce

Oplagt sted

Dermed holdes tempoet oppe bag ideen, der voksede sig stor og moden hos Michael Ager Jensen under coronalukningen.

At det netop var i havnebassinet i Struer aqua glide parken skulle placeres, var ifølge idémanden oplagt.

- Selv om jeg bor i Holstebro, så har udflugterne til vand og is nærmest altid trukket mig herud. Samtidig kan man se og føle, at kommunen vil noget med havneområdet, at der er ambitioner. Det er heller ikke mange byer, der kan bryste sig af at have en havn nærmest i centrum, siger Michael Ager Jensen.

Annonce

Klar med visioner

I praksis vil borgerne kunne opleve mere aktivitet på havnen i denne uge, blandt andet når de massive betonblokke, som parken skal fæstes til, sænkes ned havnebassinet.

Går alt vel, så satser Michael Ager Jensen på, at den første badegæst kan prøve sig af på attraktionen lørdag 4. juli.

Hver enkelt gæst skal løse en fire timers billet til attraktionen, sådan én koster 30 kroner.

Al aktivitet i parken foregår med en redningsvest på, og det er ikke tilladt selv at medbringe en vest.

Omkring 20 vandhunde kan boltre sig ad gangen på attraktionen.


Jeg håber og regner med, at det bliver en succes, og at vejret er med os. Næste år er målet, at banen kan blive dobbelt så stor.

Michael Ager Jensen, formand for Foreningen Struer Fun Park


Michael Ager Jensen ser frem til, at parken åbner, og visionerne er allerede på plads.

- Jeg håber og regner med, at det bliver en succes, og at vejret er med os. Næste år er målet, at banen kan blive dobbelt så stor, siger Michael Ager Jensen.

Annonce

Endnu en attraktion

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ser i sin egenskab af bestyrelsesformand for Struer Havn frem til endnu en attraktion i havnen.

- Aquaglide parken falder helt i tråd med det ønske, vi har om at forvandle og udvikle havnen, siger han.

Formanden for kultur- og fritidsudvalget, Lars Møller Pedersen (S), ser også frem til, at parken åbner.

Udvalget har bevilget pengene til parken og ser den som et naturligt valg som supplement til de mange aktiviteter ved havnen under Summer Days.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce