Annonce
Ugeavisen Struer

Vandt ny kategori ved DM

Christopher Aarlit Bach har haft et travlt august med både VM og DM, og nu er han klar til at bruge tid i træningslokalet og finde på nye tricks med fodbolden. Arkivfoto
18-årige Christopher Aarlit Bach fra Thyholm blev nummer tre ved DM i football freestyle, men han vandt til gengæld en ny kategori, hvor det gjaldt om at lave tre tricks i én kombination.
Annonce

Thyholm: Selv om det ikke lykkedes for 18-årige Christopher Aarlit Bach at forsvare sit danmarksmesterskab i weekenden i football freestyle, så var den unge fodboldjonglør fra Thyholm alligevel ganske godt tilfreds med præstationen, da landets bedste football freestylere var samlet for at afgøre det indbyrdes styrkeforhold.

Christopher Aarlit Bach kom på tredjepladsen i det stærke selskab, og det var marginalerne, der afgjorde, at han ikke kom i DM-finalen for andet år i træk.

- Jeg tabte semifinalen til Simon Larsen, der endte med at blive dansk mester, og det var netop Simon Larsen, som jeg slog i sidste års DM-finale. Vi havde en meget tæt semifinale i år - det var de små marginaler, der blev afgørende, siger Christopher Aarlit Bach, der her efter sommerferien er begyndt i 3.g. på Struer Statsgymnasium.

Trods skuffelsen over den missede DM-finale, havde fodboldartisten fra Thyholm alligevel overskud nok til at sikre sig sejren i kampen om tredjepladsen - en placering, der også indbragte en pokal.

Christopher Aarlit Bach kunne samtidig glæde sig over, at han vandt en ny kategori ved DM - konkurrencen "Sick 3", hvor det gælder om at lave tre tricks med fodbolden i én kombination. Her har hver deltager syv forsøg til at få de svære tricks til at sidde lige i skabet, og så gælder det selvfølgelig om at gøre det hele så flydende som muligt. Her kom Christopher Aarlit Bach helt til tops, og det resultat var han selvfølgelig meget glad for.

DM-stævnet foregik i det såkaldte Street-mekka på Enghaveplads i København - det er et sted, hvor der foregår forskellige former for gadeidræt.

- Der var en god stemning, og så var det dejligt at mødes med de andre deltagere igen og udveksle ideer til nye tricks, siger Christopher Aarlit Bach, der også er på det danske landshold i football freestyle.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce