Annonce
Ugeavisen Struer

Vejdirektoratet sætter nye lamper op på Oddesundbroen

Vejdirektoratet udskifter i aften- og nattetimerne frem til 19. juni lysmasterne på Oddesundbroen med nye master. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce
Oddesund: Vejdirektoratet er i fuld sving med at skifte lysmasterne på Oddesundbroen ud; et arbejde, der begyndte 9. juni. Ifølge direktoratet er der afsat 10 dage til arbejdet, og fredag 19. juni skulle det nye lys være helt på plads og arbejdet afsluttet.
Det er nødvendigt at skifte lysmasterne på grund af, at vindforholdene ved broen slider gevaldigt på de nuværende master. Derfor skal de skiftes ud med nogle master, der kan stå for mosten. Arbejdet med at få de nye og specialfremstillede master færdige er blevet forsinket, men er nu gået i gang.
Arbejdet betyder, at trafikken på broen må nøjes med en vejbane. For at genere så få trafikanter som muligt, så laves arbejdet med masterne i aften- og nattetimerne fra klokken 17.30 til klokken 06.00
Vejdirektoratet skriver i en pressemeddelelse, at man derfor ikke forventer trafikale problemer i forbindelse med arbejdet.
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mange indbrud i varebiler

Ugeavisen Struer

Struer Fri Fagskole udvider

Annonce