Annonce
Ugeavisen Struer

Vil fylde hal til september

Helge Engelbrecht og Neighbours giver koncert i Toftum Hallen 11. september - hvis der er styr på smitten til den tid. Arkivfoto
Tiden er inde til at satse på, at coronaen holder sig under kontrol, mener idrætsforening - 11. september spiller Neighbours derfor i Toftum Hallen
Annonce

Humlum: Endnu må de, der sværger til, at musik skal opleves live, væbne sig med tålmodighed.

Først efter 31. august kan der formentlig blive åbnet for større arrangementer med op til 500 deltagere, et løfte, der dog helt og holdent afgøres af, om udbruddet af Covid-19 stadig kan holdes i skak.

Det har imidlertid ikke fjernet troen på fremtiden hos Resen Humlum IF, der fredag 11. september kl. 19.30 arrangerer koncert med Neighbours i det akustiske hjørne.

Koncerten skal efter planen holdes i Toftum Hallen, hvor der er plads til godt 600 tilhørere

Annonce

Et musikalsk lyspunkt

Det er Hans Jakobsen, der har formidlet kontakten mellem orkestret og arrangørerne. Han mener, at det er på sin plads at tage et skridt eller to fremad i en svær tid.

- Lige nu er der kontrol over virus. Vi trænger til at være optimistiske, og jeg tror, koncerten er et lyspunkt for mange, der har haft det svært under nedlukningen. Nu er der noget at se frem til hen over sommeren, siger Hans Jakobsen.

Hvis det bliver nødvendigt at flytte koncerten på grund af nye restriktioner i forbindelse med Covid-19, så er det aftalt med orkestret, at det kan blive nødvendigt med en koncertdato længere frem i kalenderen.

Det vil ifølge Hans Jakobsen formentlig betyde efter årsskiftet.

Annonce

Glæder sig

Neighbours med Helge Engelbrecht i spidsen udgøres i den akustiske udgave af Engelbrecht og fem andre musikere. I en opstilling, der i givet fald vil være første gang, Neighbours prøver af i Vestjylland, siger Hans Jakobsen.

- Orkestrets medlemmer har det ligesom alle andre musikere lige nu. De glæder sig rigtig meget til at komme ud og spille igen. Noget kunne indikere, at der bliver mange arrangementer i efteråret, når restriktionerne på forsamlingers størrelse forhåbentlig er meget anderledes end i dag. Så det gælder om at være blandt de første, der arrangerer større kulturarrangementer, siger Hans Jakobsen.

Billetsalget er åbnet hos SPAR-købmanden i Humlum, på hjemmesiden www.musikgalleriet.dk og på telefon 20 77 99 00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce