Annonce
Ugeavisen Struer

Vinduesfabrik ser gennem coronakrisen

Hvidbjerg Vinduet har de seneste seks måneder oplevet vækst i kølvandet på coronanedlukningen. Således har vindues- og dørproducenten på Thyholm han over sommeren ansat 30 nye sæt hænder. Arkivfoto: Morten Melhede.
Nedlukningen af landet i marts satte for alvor gang i byggelysten - det kan mærkes på Hvidbjerg Vinduet, hvor der er fuld fart på produktionen
Annonce

Struer: Direktør Claus Arberg har i kraft af sin post som formand for Dansk Industri i Midt- og Vestjylland helt styr på temperaturen på det lokale erhvervsliv i slipstrømmen på et virusudbrud, der siden marts stort set har dikteret udviklingen i forretningsverdenen globalt og nationalt.

Og som virussens smitte giver vidt forskellige symptomer hos mennesker, så har den økonomiske effekt af smitten været meget forskellig i erhvervslivet.

I nogle brancher er udsigterne mildest talt dystre, efter at omsætningen forsvandt stort set fra den ene dag til den anden. Andre har klaret skærene. Og nogle, som virksomheden Claus Arberg står i spidsen for, har oplevet vækst.

- Det går stærkt i øjeblikket, og vi har hen over sommeren ansat 30 medarbejdere. Selv om sommeren også normalt er vores højsæson, så er der mere gang i produktionen end normalt, siger han om tilstanden lige nu.

Claus Arberg forklarer blandt andet væksten med, at store dele af Danmark blev sendt hjem i karantæne i marts. Det gav danskerne tid til at få et overblik over deres boligers mange fordele - og mangler.Det går stærkt i øjeblikket, og vi har hen over sommeren ansat 30 medarbejdere. Selv om sommeren også normalt er vores højsæson, så er der mere gang i produktionen end normalt.

Claus Arberg, direktør, Hvidbjerg Vinduet, Thyholm


Efterfølgende har mange så besluttet, at tiden var inde til at gøre noget ved manglerne. Der for en del har omfattet udskiftning af vinduer og døre.

Hvidbjerg Vinduet producerer vinduer og døre på adresser i Nors ved Thisted og Hvidbjerg på Thyholm.

Firmaets administration og udviklings- og salgsafdeling har til huse i Hvidbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce