Annonce
Ugeavisen Struer

Visetraditioner i Folkets Hus

Perry Stenbäck og Dekadansorkestern giver fyraftenskoncert i Folkets Hus fredag den 21. februar. PR-billede
Det er en lækker fyraftenskoncert med rutinerede kræfter, der lover en god optakt til weekenden med en koncert fredag 21. februar.
Annonce

STRUER: Fredag den 21. februar kan du sidst på eftermiddagen bevæge dig ind i Folkets Hus, ombytte din indgangsbillet til et glas frisktappet fadøl, en iskold vand eller et glas vin, sætte dig godt til rette efter en god dags arbejde og blot lade musikken underholde dig og nyde, at det er weekend.

Denne fredag kan du læne dig tilbage og nyde Perry Stenbäck & Dekadansorkestern. Han og bandet har i de senere år efterladt det ene koncertpublikum efter det andet behørigt benovede over deres evner og fornemme forståelse for og fortolkninger af den svenske visetradition - stænket med jazz og blues.

Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube - og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

Danmark og den danske sangskat har Perry også et godt øje til, og han har blandt andre spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD. Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Perry Stenbäck på vokal og guitar bakkes op af Dekadansorkestern som består af Christine Dueholm på trommer og kor, Naja Storebjerg på kor og percussion & keyboard og Henrik Kunz på kontrabas og kor. Det velspillende band af lutter rutinerede musikere har mange års sammenspilserfaring. De leverer en levende, legende, virtuos musikalsk oplevelse.

Læn dig tilbage og bare nyd det! Nyd Perry Stenbäck og Dekadansorkestern!

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce