Annonce
Ugeavisen Struer

Weise fra Badehotellet er solist ved Nytårskoncerten

Prinsens Musikkorps har leveret musikken til Nytårskoncerten i Hvidbjerg i 14 år. PR-billede
Musikkens Venner har afholdt Nytårskoncert i 25 år, og det er nu 14. gang, at Prinsens Musikkorps leverer musikken
Annonce

HVIDBJERG: Musikkens Venner på Thyholm fejrer nytåret med flot og festlig koncert, og det sker, når Prinsens Musikkorps underholder ved den traditionsrige nytårskoncert i Midtpunktet torsdag den 16. januar. Aftenen byder på flot, folkelig og fornøjelig underholdning.

For rigtig mange mennesker i og omkring Thyholm er den årlige nytårskoncert i Midtpunktet en fast tradition. Musikkens Venner har afholdt Nytårskoncert gennem 25 år, og det er nu 14. gang, at Prinsens Musikkorps leverer musikken. Dets musikere og dirigent ser derfor meget frem til mødet med publikum, da de føler sig på hjemmebane på Thyholm.

- Og vi glæder os hvert år til at byde dem alle velkommen, siger formanden for Musikkens Venner, Lene Vangsgaard og fortsætter:

- Det er altid en fornøjelse at have orkestret i huset. Stemningen er afslappet, og de føler sig hurtig hjemme, hvilket ofte smitter af på solisten, selv om det måske er første gang, vedkommende er på Thyholm.

Som noget nyt deltager Musikkens Venner i år på julemessen i Midtpunktet den 16. og 17. november. Her kan man blandt andet købe billetter til Nytårskoncerten og samtidig deltage i lodtrækningen om lokale præmier.

- Der trækkes lod mellem alle, som indtil søndag eftermiddag har købt billetter – så dem der allerede har købt for at få de gode pladser, deltager også i lodtrækningen, fortæller Lene Vangsgaard.

- Med Prinsens Musikkorps i front byder vi 2020 velkommen med et flot, varieret program med masser af komik, sang og parodier.

I år er det med solist Jens Jacob Tychsen, der fik sit store folkelige gennembrud i 2013, da han sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie “Badehotellet.”

Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem 8 sæsoner. Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Men det store folkelige gennembrud kom som bekendt i ”Badehotellet” som Hr. Weyse. Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musiske. Jens Jacob Tychsen har også medvirket i en lang række af andre produktioner - både på teatre, i TV-serier, og indtaling af tegnefilm, speakes til reklamer, tv udsendelser og dokumentarfilm.

Dirigent er René Bjerregaard Nielsen. Han er født 1976. I 2004 uddannet trompetist samt musikpædagog fra Det Kongelig Danske Musikkonservatorium i København. Modtog sideløbende konservatoriestudierne direktionsundervisning ved docent Frans Rasmussen. Ved konkurrence i december 2003 vandt René stillingen som Musikdirigent for Slesvigske Musikkorps, der er et af Forsvarets tre tilbageværende professionelle musikkorps. Herved blev han den yngste fastansatte Musikdirigent til dato.

René har været ansat som fast musikdirigent ved Slesvigske Musikkorps, Prinsens Musikkorps og udover dette har han engagementer ved Den Kongelige Livgardes Musikkorps. René fik i 2018 tildelt Prins Henriks Mindemedalje.

Solist i år er Jens Jacob Tychsen, der også er kendt som Hr. Weyse fra Badehotellet. PR-billede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce