Annoncørbetalt indhold

BOLIGTILBEHØR OG INDRETNING

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af livingart.dk

BOLIGTILBEHØR – FÅ GODE IDEER OG INDSPIRATION TIL INDRETNING I DIN BOLIG

Hos Living Art, handler det om at skabe et personligt hjem tilpasset til den livsstil som du ønsker, hvor Living Art primært står for gardiner og tekstiler der giver dig skræddersyede løsninger. At indrette med gardiner er en stor del af boligens identitet og rejsen mod dit drømmehjem er fokusset for konsulenterne.


Ud over at skærme af for lyset, så bidrager gardiner til hygge og varme, og har en stor rolle for dit indeklima. Boligen kan også indrettes ved flotte dekorative tæpper, der samtidig er lyddæmpende og behagelige at gå på. Der findes løse tæpper i mange former, farver og mønstre, som kan være med til at skabe en god og hyggelig atmosfære


Tværtimod har Living Art også boligtilbehør for det kræver mere end gardiner og tekstiler, som de er specialister på at give boligen de sidste finesser, for at give den rette stil og kvalitet i rummene. Men når du ligger et besøg forbi det store showroom i Søborg, finder du spændende boligtilbehør til indretningen, hvor du kan se lækre afpassede tæpper, puder, sengetæpper og lækre akustikmaterialer.


Ultramoderne tekstiler, eksklusive designs og inspirerende indretningsmuligheder, er noget af det du modtager når du kontakter de dygtige konsulenter der ønsker at hjælpe dig med dine drømme. Det kan være en stor udfordring at indrette sin bolig til et funktionelt hjem hvor farver og former spiller sammen, som Living Art hjælper med at finde den bedste løsning til de behov der ønskes.


Det giver et lækkert look når sofaen eller stolen er pyntet med puder. Den klassiske ensfarvede pude passer ind alle steder. Men lækre mønstre og frække farver kan være med til at skabe nyt liv i hjemmet også. Anvend farver og mønstrer til at fuldende indretningen. Med den rigtige farve skaber du den atmosfære der passer til resten af interiøret. Brug eksklusive tapeter til at lave dybde i rummet. Der er så mange muligheder til at præge indretningen og gøre det mere personligt. Vælg et anderledes tapet til dit boligtilbehør.


Fra rådgivning, til køb, til samling og levering - og alt det du har brug for ind imellem, står Living Art klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømme hjem og skabe den rigtige livsstil der ønskes at blive udfoldet gennem levende og farverig indretning. Du kan også gå på opdagelse på Living Art hjemmeside, hvor der er massere af god inspiration og spændende produkter der viser hvordan din indretning kan blive til. Udforsk det hele ved at læse mere på hjemmesiden her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit